FŐOLDAL»HÍREK
»Legyőztük az Aradot

Legyőztük az Aradot

2016-07-09 20:00

A DVSC-TEVA 3-2-re nyert az UTA Arad ellen felkészülési mérkőzésen.

Az UTA Arad ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC-TEVA. A találkozó több mint egy órával később kezdődött, mert a vendégek nem érkeztek meg időben. A Lokiban pályára lépett Koval Viktor, aki az előző szezonban Dunaújvárosban futballozott, most a hajdúságiakkal készül. A felnőtt csapatban először kapott szerepet a 18 éves Kerekes Krisztián, aki a DVSC saját nevelésű, tehetséges támadója, a Loki-szurkolók egykori kedvencének, Kerekes Zsombornak a fia.

Már a 2. percben vezetést szereztünk, egy bal oldali szöglet után Szekulics három méterről fejelt a hálóba. Hat perccel később egy gyors kontra végén egyenlítettek a vendégek, pedig addig nem jutottak a kapunk közelébe. Több nagy helyzetet kidolgoztunk, Kerekes Krisztián és dr. Horváth Zsolt is betalálhatott volna. Húsz perc után az Arad is egyre többször előre merészkedett, kiegyenlítettebb lett a játék, a vendégeknek főleg kontrából veszélyeztettek.

A második félidő elején két nagy helyzet alakult ki az aradiak előtt, és az 56. percben a vezetést is átvették, egy szögletet követően Petre talált a hálóba. Utána rövid idő alatt több lehetőségünk adódott az egyenlítésre, de nem sikerült betalálni. A 70. percben Verpecz István helyére beállt Verebélyi Konrád, aki próbajátékon van nálunk, a Cegléd 20 éves labdarúgója.

A hajrá a Lokié volt. A 88. percben egyenlített csapatunk, amikor egy kis szöglet után Kerekes Krisztián passzolt középre, Kertész Tamás pedig 15 méterről talált a hálóba, majd a 90. percben a győztes gól is megszületett: Kondás Kristóf szögletéből Bokros lőtt 8 méterről a kapuba.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – UTA Arad 3-2 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy R.
DVSC: Verpecz (Verebélyi 60.) - Nagy Z. (Bokros 46.), Koval (Kuti 46.), Kinyik, Ferenczi (Karikás 46.) - Bereczki, Ludánszki, Szekulics, Horváth Zs. (Kondás 46.) - Kerekes, Kertész
Gól: 1-0 Szekulics (2.), 1-1 Rus (8.), 1-2 Petre (56.), 2-2 Kertész (88.), 3-2 Bokros (90.)

Aktuális hírek, események