FŐOLDAL»HÍREK
»Kondás Elemér: A héten kialakul a keret

Kondás Elemér: A héten kialakul a keret

2015-06-15 13:40

A szakmai stáb arra törekszik, hogy az első tétmeccsre rendben legyenek a játékosok.

Mint arról beszámoltunk, megkezdte a felkészülést a következő szezonra a DVSC-TEVA. A csapat július 2-án már nemzetközi tétmérkőzést játszik, ezért sem lehetett hosszabb a szünet.

- Rövid volt a pihenő, ennyi idő alatt annyira nem épül le a szervezet, így sok pluszmunkát nem kell végezni – fogalmazott a Loki vezetőedzője, Kondás Elemér. - Két és fél hét múlva nemzetközi mérkőzést játszunk, arra kell törekednünk, hogy addigra a játékosok rendben legyenek. Minden évben elindulunk valamelyik nemzetközi kupában, tehát emiatt nyáron amúgy sem szokott hosszú lenni a pihenő, maximum két hét. Ezúttal másfél hét volt, de a labdarúgóknak ez a munkájuk, ezt el kell fogadni. Ennek az időszaknak elégnek kellett lennie, hogy feltöltődjenek a játékosok. Egyébként év közben, ha valakinél látjuk a fáradtságot, akkor az illető kap szabadnapot. Ezt figyeljük náluk, mert egy jó pihenés időnként többet ér, mintha egész héten csak edzenénk.

Kondás Elemér elmondta továbbá, hogy egy-két fiatal játékos az első csapattal kezdi a felkészülést, illetve van néhány most érkezett labdarúgó is (róluk részletesebben itt lehet olvasni). A szakvezető hozzátette, hogy ezen a héten kialakul a keret, majd beszélt a június 2-án kezdődő Európa-liga-selejtezőről is.

- Az első fordulóban kiemeltként várjuk a mérkőzéseket, így mindenképpen tovább akarunk jutni. Az a tervünk, hogy jól szerepeljünk a nemzetközi meccseken. Tavaly is jól játszottunk, nagyon kicsi hiányzott, hogy sikeresebbek tudjunk lenni, most erre sokkal jobban kell figyelni.


Aktuális hírek, események