FŐOLDAL»HÍREK
»DVSC II: egygólos vereség a Füzesgyarmattól

DVSC II: egygólos vereség a Füzesgyarmattól

2019-09-29 15:48

A félidőben még vezettünk, végül 3-2-es vereséget szenvedtünk - FOTÓKKAL!A kiváló formában lévő, a forduló előtt zsinórban öt győzelemnél járó Füzesgyarmati Sport Klubot fogadta vasárnap kora délután a DVSC második csapata a Nagyerdei Stadionban az NB III keleti csoportjában.
 
Kiválóan kezdte a meccset a kis Loki, mindössze 40 másodperc telt el, amikor Pintér remek szóló után ugratta ki Damásdit, aki nem hibázott, és nagy erővel bombázott a füzesgyarmati kapuba. A 35. percben már kettővel mentünk, szép összjáték után Bévárdi lövését előbb még védte a vendégek kapusa, ám a kipattanót támadónk már védhetetlenül vágta a jobb felsőbe.
 
 
Az 55. percben szépített a Füzesgyarmat, egy 15 méteres próbálkozás nagy erővel vágódott a kapuba. Három perccel később kiegyenlített ellenfelünk, Székely Dávid megpattanó lövése hullott be Kosicky feje fölött. A 60. percben már a gyarmatiaknál volt az előny, Fejes János közelről talált be.
 
Hatalmas erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, szinte folyamatosan a füzesgyarmati térfélen tartottuk a labdát. A 89. percben nagy helyzet maradt ki, Györgyi beadását Belényesi a kapusba lőtte 7 méterről. A hátralévő percekben sajnos nem tudtunk betalálni, így 3-2-es vereséget szenvedtünk. 
 
 
NB III Keleti csoport 8. forduló
DVSC II. – Füzesgyarmati Sport Klub 2–3 (2-0)
 
Nagyerdei Stadion. Vezette: Molnár R.
DVSC II: Kosicky – Lakatos B. (Gyönyörű, 80.), Ujvárosi, Belényesi, Barna – Bévárdi (Györgyi, 66.), Kusnyír, Kuti, Damásdi (Sármány, 55.) – Bouoli, Pintér
Gól: 1-0 Damásdi (1.), 2-0 Bévárdi (35.), 2-1 Constantinescu (55.), 2-2 Székely D. (58.), 2-3 Fejes (60.)
 
HB

Aktuális hírek, események