FŐOLDAL»HÍREK
»Kinyik Ákos a Nemzeti Sport csapatában

Kinyik Ákos a Nemzeti Sport csapatában

2019-03-12 09:00

A sportnapilap szerint a forduló megérzése a védő szerepeltetése volt.A Nemzeti Sport a labdarúgó NB I 24. fordulóját követő visszapillantójában a forduló megérzését Kinyik Ákos Mezőkövesd elleni szerepeltetését tartja.

Mint a sportnapilap írja, a Loki 25 éves védője pályafutása során kétszer volt eredményes az élvonalban: tavaly júliusban, a kövesdiek elleni 1–1-es bajnokin, szombaton pedig az ő góljával győzött a DVSC Kuttor Attila együttese ellen (1–0).

- Úgy néz ki, jól megy a játék a Mezőkövesd ellen – mondta Nemzeti Sportnak a debreceni születésű futballista. – Fontos volt a szombati gólom, hiszen nagyon kellett a lelkünknek a győzelem. Szögletet rúgtunk, jobbára a tizenhatoson belül helyezkedem, az edzéseken is ezt gyakoroljuk, ám most valamiért úgy éreztem, hogy a kipattanóra kell várnom. A megérzésem bejött, és szerencsére jól eltaláltam a labdát.

Kinyik Ákosnak legalább ennyire fontos, hogy a vendégek nem tudtak kapuba találni.

- Legutóbb február elején zártunk kapott gól nélkül mérkőzést, akkor az Újpest otthonában játszottunk nulla nullát. A lelkünknek nagyon jót tett a siker, s nem csak azért, mert visszakerültünk a dobogóra. Fontos hét előtt állunk, hiszen a Magyar Kupában a Mezőkövesdet fogadjuk, utána pedig a bajnokságban a Diósgyőrt.

A Loki védőjének győztes gólja a dobogóra repítette tehát a Lokit, és debreceni tervek szerint onnan már nem is engedik magukat letaszítani. Kinyik Ákos úgy érzi, valós esélyük van megtartani a harmadik helyüket.


Aktuális hírek, események