FŐOLDAL»HÍREK
»Kétgólos előnyt szerzett a kis Loki

Kétgólos előnyt szerzett a kis Loki

2019-06-09 19:20

Nagy lépést tett a feljutás felé a DVSC második csapata - FOTÓKKAL!Lejátszotta az NB III-as feljutásért folytatott osztályozó párharc „odavágóját” a Tiszafüredi VSE ellen a DVSC második csapata. Az első összecsapásra Tiszafüreden került sor, és jól kezdte együttesünk a mérkőzést, a 14. percben Zsóri lövésénél a gólvonalról tudtak menteni a védők. Parázs hangulatú volt a mérkőzés, amelynek 38. percében megszerezte a vezetést csapatunk! Kusnyír Erik adott remek keresztlabdát Nagy Kevinnek, aki két csel után a rövid alsóba lőtt. Egy perccel később már kettővel ment a kis Loki: Damásdi Alex 12 méterről, középről bombázott a hálóba. Nem sokkal később majdnem megszületett a harmadik vendégtalálat is, Damásdi szabadrúgása után Zsóri fejelt centikkel a jobb kapufa mellé.

A szünet után a hazaiak nagy erőket mozgósítottak a gólszerzés érdekében, két lehetőség is adódott előttük, először Mészáros mentett, majd Hrabina védett. A későbbiekben is a tiszafürediek birtokolták többet a labdát, ám már nem tudtak helyzetet kidolgozni, míg a kis Loki kontrái rendre veszélyt hordoztak magukban. Az utolsó tíz percben mezőnyjáték folyt a pályán, az eredmény már nem változott, így a kis Loki kétgólos előnnyel várja a jövő hét szombaton rendezendő debreceni visszavágót.

Képeken a mérkőzés!

Megye I. osztályozó, 1. mérkőzés
Tiszafüredi VSE - DVSC II 0-2 (0-2)

DVSC II: Hrabina – Kusnyír (Szutor 80.), Mészáros, Ujvárosi, Barna – Damásdi (Pintér 46.), Nikitscher, Molnár (Lakatos 57.), Nagy K. - Burai, Zsóri
Gól: 0-1 Nagy K. (38.), 0-2 Damásdi (39.)


Aktuális hírek, események