FŐOLDAL»HÍREK
»Két mérkőzés a héten

Két mérkőzés a héten

2019-02-18 15:40

Kedden Magyar Kupa-, szombaton bajnoki találkozót játszik a Loki.Két fontos mérkőzés előtt áll a DVSC: kedden az FC Ajka vendégeként lépünk pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntő első összecsapásán, míg szombaton a bajnoki pontokért játszunk Pakson.

Az Ajka az NB III Nyugati csoportjában szerepel, ott toronymagasan áll az élen. Mérlege 16 forduló után: 14 győzelem és két döntetlen. A Magyar Kupából legutóbb az NB I-es MTK-t verték ki, miután hazai pályán 2-1-re győzni tudtak.

Ami a bajnoki mérkőzést illeti, a Paks a 8. helyen áll 21 fordulót követően. Idén még veretlen, hiszen az MTK otthonában nyerni tudott 2-1-re, majd következett két döntetlen a Haladás és a Kisvárda ellen.

A Loki szombaton 29. alkalommal lép pályára a paksiak ellen, akik eddig csak 3-szor tudták legyőzni a mieinket, 11-szer döntetlen született és 14 alkalommal nyertünk. A két gárda a 11. fordulóban már találkozott egymással, akkor 2-1-es sikert arattunk a Nagyerdei Stadionban.

A Paks több játékost is igazolt télen. Érkezett Bobál Dávid, Cseke Benjámin, Szabó Balázs, Windecker József, Zsidai László és éppen a Lokitól Könyves Norbert. Távozott Bertus Lajos és Nikházi Márk.

A Magyar Kupa-mérkőzést kedden 18.30 órai kezdettel rendezik Ajkán, és az M4 Sport élőben közvetíti, míg a bajnoki találkozóra szombaton 17 órakor kerül sor Pakson.

Aktuális hírek, események