FŐOLDAL»HÍREK
»Kemény mérkőzésre kell felkészülni

Kemény mérkőzésre kell felkészülni

2017-12-08 08:00

Herczeg András szerint a Diósgyőr egy jól felfogásban futballozó csapat.Az év utolsó bajnoki fordulójában keleti rangadót rendeznek, ugyanis Mezőkövesden a Diósgyőr ellen lép pályára a DVSC. A találkozóval kapcsolatban Herczeg András többek között elmondta, hogy kemény mérkőzésre kell felkészülni.

- Szeptemberben nagyon jó összecsapást vívott egymással a két csapat, élvezetes, látványos játék volt, amelyből végül mi jöttünk ki győztesen. Jó lenne, ha ez megismétlődne, és sikerülne megszerezni a három pontot - fogalmazott a Loki szakvezetője. - A Diósgyőr egy agresszív, jó felfogásban futballozó gárda. A védekezésből nagyon jól mennek ellentámadásba, jól presszingelnek, tehát nagyon oda kell figyelni. Próbálnak minél fentebb labdát szerezni, illetve a pontrúgásaik is nagyon veszélyesek. Fontos lesz a párharcok megvívása, kemény mérkőzésre kell felkészülni. El kell ismerni, hogy Bódog Tamás egy kiváló együttest hozott össze.

Mint megtudtuk, Nagy Sándor a keddi edzésen megsérült, Tőzsér Dániel és Könyves Norbert több edzést kihagyott, de remélhetőleg szombaton vállalni tudják a játékot.


Aktuális hírek, események