FŐOLDAL»HÍREK
»Keleti rangadóra készül a Loki

Keleti rangadóra készül a Loki

2018-11-05 16:00

Szombaton a Diósgyőr otthonában vendégszerepel együttesünk.A DVTK ellen folytatja szerepelését a bajnokságban a DVSC labdarúgócsapata. A találkozót szombaton 14.30 órai kezdettel rendezik Diósgyőrben.

A két csapatnak ez lesz az 54. összecsapása az NB I-ben, és kijelenthetjük, a borsodiaknak nem igazán megy a Loki ellen, hiszen eddig mindössze 8-szor tudtak nyerni, és 10 döntetlen mellett 35 alkalommal vereséget szenvedtek a debreceniektől. A gólarány is fölényes Loki-fölényt mutat: 112-45 a mieink javára.

A Diósgyőrhöz nyáron érkezett a szlovák Martin Juhar, a horvát Tomislav Mazalovic, a szerb Branko Mihajlovics, Márkvárt Dávid, Polgár Kristóf, Tajti Mátyás és Vernes Richárd, illetve kölcsönbe leigazolták a Videotontól Szabó Bencét. Távozott Busai Attila, Diego Vela Vázque, Fülöp István, Nikolaosz Joannidisz, Mahalek Marcell, Szarka Ákos, Tucsa Róbert és Ugrai Roland.

A borsodi csapat a kiesés ellen menekül. Jelenleg az utolsó előtti helyen áll hat ponttal. Az eddigi 13 bajnokiból egyet tudott megnyerni, háromszor döntetlent játszott és kilencszer kikapott.

A Loki és a DVTK a harmadik fordulóban már megmérkőzött egymással, akkor Tőzsér Dániel és Szécsi Márk góljával 2-0-ra nyertünk a Nagyerdei Stadionban.

Reméljük, ezúttal is sikerrel vesszük a mérkőzést, amit szombaton 14.30-kor rendeznek a DVTK-stadionban, és az M4 Sport élőben közvetíti.

Aktuális hírek, események