FŐOLDAL»HÍREK
»Karcagi iskolában tartott élménybeszámolót Varga Kevin

Karcagi iskolában tartott élménybeszámolót Varga Kevin

2018-06-13 12:30

Labdarúgónk szülővárosának egyik iskolájában tett látogatást szerda délelőtt - FOTÓKKAL! A DVSC 22 esztendős, magyar válogatott futballistája, Varga Kevin Karcagon kezdett el focizni ötévesen.

Szerda délelőtt szülővárosának egyik intézményében, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskolában tett látogatást, ahol közel kétszáz gyermeknek mesélt a mögötte álló időszakról. Játékosunk szavait érdeklődve hallgatták a diákok, akik kérdezhettek is Kevintől, majd az esemény zárásaként a dedikálásé és a közös fotók készítéséé volt a főszerep. 

A volt karcagi edzőm, Orosz István meghívására érkeztem az iskolába egy élménybeszámolóra. Jó volt látni a gyerekek érdeklődését, rengeteg kérdést tettek fel nekem. Meséltem nekik a pályafutásomról, illetve a magyar válogatottról is. Egy fantasztikus, élményekkel teli hetet tölthettem el a nemzeti csapattal. Nagyon élveztem az edzéseket, az pedig, hogy az ausztrálok ellen pályára is léphettem, hatalmas boldogsággal tölt el – nyilatkozta honlapunknak Varga Kevin az esemény után.

FOTÓK!

HB


Aktuális hírek, események