FŐOLDAL»HÍREK
»Kaphatók a jegyek az idei utolsó hazai, Puskás elleni meccsünkre

Kaphatók a jegyek az idei utolsó hazai, Puskás elleni meccsünkre

2018-05-16 10:00

Elővételben már megvásárolhatók a belépők a jövő hét vasárnap rendezendő találkozóra.A DVSC május 27-én, vasárnap lép pályára az utolsó alkalommal az idei szezonban a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

A 17 órakor kezdődő összecsapásra elővételben már megvásárolhatók a normál jegyárú belépők ONLINE, valamint a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, amely minden hétköznap 10-18 óra között várja az érdeklődőket.

Az idei bajnokságban már két alkalommal megmérkőztünk a felcsútiakkal, Debrecenben 3-0-s győzelmet arattunk felettük, míg a Pancho Arénában gól nélküli döntetlen született. A Magyar Kupa elődöntőjében is velük játszottunk: az első meccs sajnos nem alakult jól a számunkra, idegenben 4-0-s vereséget szenvedtünk, a párharc második felvonásán azonban magabiztos, 2-0-s debreceni siker született a Nagyerdei Stadionban.

Számítunk szurkolóinkra idei utolsó hazai bajnoki meccsünkön is, amelyen mindennél fontosabb lenne megszerezni a három pontot ahhoz, hogy a dobogón végezzünk a szezon végén.

HB


Aktuális hírek, események