FŐOLDAL»HÍREK
»Három játékosunk jótékonysági FIFA-tornán indul

Három játékosunk jótékonysági FIFA-tornán indul

2020-03-20 18:45

Több NB I-es labdarúgó is csatlakozott a DVSC esportolója, Molnargabo kezdeményezéséhez.Első és másodosztályú labdarúgók részvételével indít online FIFA 20-versenyt a DVSC Esport – grandcasino.hu 1v1 játékosa, a magyar esportélet egyik legjelentősebb alakja, Molnargabo – írja az nso.hu.

– Rengeteg olyan labdarúgót ismerek, aki fifázik, így arra gondoltam, rendezhetnék nekik egy online FIFA-bajnokságot, jótékonysággal összekapcsolva – nyilatkozta az NSO-nak Molnár Gábor, aki klubunk igazolt esportolójaként tagja a FIFA-világranglista top 20-as mezőnyének. – Jelenleg még a toborzás fázisában tartok, zajlik a mozgósítás, de már több mint ötvenen jelentkeztek. Az ötletet jól fogadták a labdarúgók, nagyon örülnek a kezdeményezésnek, mivel hiányzik számukra a versengés – erre lehetőségük lesz az online térben. Várhatóan hétfőn veszi kezdetét a bajnokság, Playstation 4-en és XBOX One-on játszhatnak majd a futballisták. Mindkét konzolnak lesz egy saját divíziója, így két győztest hirdetünk a torna végén.”

A nagy érdeklődésre számot tartó kezdeményezéshez a DVSC futballistái, Varga Kevin, Csősz Richárd és Haris Attila mellett Gazdag Dániel a Honvédból, Vernes Richárd a Vasasból, Bobál Gergely a Zalaegerszegből, valamint Banai Dávid az Újpestből is csatlakozott.

– Molnargabo keresett meg, hogy tudja, a csapatban többen szeretjük ezt a játékot, így van-e kedvünk nevezni a versenyre. Örömmel fogadtuk az ajánlását, hisz azt gondolom, a jelenlegi helyzetben és a „maradj otthon mozgalomban” a fizikális edzéseink mellett remek kis időtöltés lehet ez a bajnokság – nyilatkozta honlapunknak a Loki 21-es mezszámú középpályása, Varga Kevin. – Örülök neki, hogy több NB I-es és NB II-es futballista is csatlakozott már a Gabo által szervezett versenyhez, izgalmas lesz a virtuális világban is összemérni az erőnket. Emellett egy nemes cél érdekében játszunk majd, így mindenképp igent mondtunk Csősz Ricsivel és Haris Attilával.

Molnargabo a nevezési díjakból befolyt összeget a Magyar Vöröskeresztnek ajánlja fel.

HB


Aktuális hírek, események