FŐOLDAL»HÍREK
»Jótékonysági árverés Nyeste Alettáért

Jótékonysági árverés Nyeste Alettáért

2018-06-06 11:20

A DVSC Esport egy dedikált Loki-mezzel segítene a leukémiás kislánynak.Aletta 2009-ben született teljesen egészségesen. 2013-ban diagnosztizálták nála a leukémiát. Első alkalommal kemoterápiás kezelést kapott. Mindenki bízott a sikerben. A betegség azonban újra felütötte a fejét, így újabb kemoterápia és csontvelő transzplantáció következett. Harmadszorra idegen transzplantációra volt szükség, melyet ismét kemoterápia előzött meg.

Alcsi háromszor már legyőzte a betegséget, azonban két hete (negyedszerre is) ismét leukémiát diagnosztizáltak a vérében. Sajnos kemoterápiát már nem kaphat, nem bírná a szervezete. Az egyetlen megoldást egy kísérleti kezelés jelentené, amelyet Bécsben végeznének el. Ezt az OEP egyáltalán nem támogatja. A kezelés lényeg az, hogy az első kiutazás alkalmával vért vesznek Alcsitól, amit lefagyasztanak, majd elküldik az Amerikai Egyesült Államokba, ahol egy laboratóriumi eljárással "felokosítják" a fehérvérsejteket. A második kezelés alkalmával Bécsben ezt vissza juttatják Aletta szervezetébe. A kezelt fehérvérsejtek felveszik a harcot a kóros sejtekkel és elpusztítják azokat. Így újabb gyógyszeres kezelés nélkül lehetne eredményt elérni.

A DVSC Esport egy, a labdarúgócsapatunk által dedikált Jovanovic-mezt ajánl fel árverésre. A befolyt összeget a beteg kislány és családja kapja.

A kezdő licit 50 ezer forint.

Várjuk azon Magyar profi labdarugó klubok illetve Esport szakosztályok csatlakozási szándékát, akik ségítenék, támogatnák Aletta felépülését!

Kérjük a szurkolókat, ha lehetőségük van rá, licitáljanak a mezre a DVSC Esport hivatalos Facebook oldalán, ahol a poszt alá várjuk az ajánlatokat.

Licitálni június 24-ig lehet.

Azon szurkolók, klubok, cégek akik egyéb összeggel kívánják támogatni Aletta felépülését, azok megtehetik cikkünk végén olvasható bankszámlaszámon. Megjegyzésbe kérjük tüntessék fel: DVSC Esport.

Köszönjük!

Adatok:

Gyermek neve: Nyeste Aletta
Szül: Eger, 2009.11.23.
Diagnózis: ALL magas malingitás, recidiva
Telefonszám: +3670-369-90-50
Bankszámlaszám: 54200094-15098201 Bükkalja Takarékszövetkezet
Bankszámla tulajdonos: Nyeste-Turóczi Aletta

Aktuális hírek, események