FŐOLDAL»HÍREK
»Ismét találkoztak a szoboszlói Loki-szurkolók

Ismét találkoztak a szoboszlói Loki-szurkolók

2017-11-08 10:25

Klubunk képviselői és a helyi szimpatizánsok kötetlen ankéton vettek részt - FOTÓKKAL! Újabb összejövetelt tartott a hajdúszoboszlói Loki Szurkolói Klub november 7-én, kedden este a Kemencés Csárdában.

Az eseményen ott volt a DVSC vezetőedzője, Herczeg András is, aki több szállal kötődik a fürdővároshoz, ugyanis játékosa is volt a hajdúszoboszlói futballcsapatnak. Herczeg Andráson kívül a klub két labdarúgója, Ferenczi János és Bódi Ádám, sajtófőnöke, Csubák Zoltán, illetve marketingvezetője, Jeney Domokos képviselte a Lokit.

Az esemény házigazdája ezúttal is Hajdúszoboszló egyik leghíresebb vendéglátója, id. Pinczés Károly és fia volt, akik magukra vállalták a helyszín biztosítását a szurkolói összejövetelekhez.

A rendezvény végén Nagy Noémi, marketinges a DVSC-t képviselők által aláírt zászlóval kedveskedett id. Pinczés Károly házigazdának.

A remek hangulatú találkozón bátran kérdeztek a jelenlévők. A több mint félszáz érdeklődő nagyon dicsérte a csapatot, valamint kifejezte elégedettségét a debreceni kötődésű, saját nevelésű futballisták szerepeltetésével kapcsolatban is.

FOTÓK! 

HB


Aktuális hírek, események