FŐOLDAL»HÍREK
»Ismét keressük a Loki Szépét!

Ismét keressük a Loki Szépét!

2017-09-27 12:45

Egy év elteltével újfent keressük a legszebb Loki-szurkolót.A DVSC Futballszervező Zrt. ismét meghirdeti szépségversenyét, amelyre olyan 16-35 év közötti hölgyek nevezhetnek, akik elfogadják a versenyszabályzatot, és 2017. szeptember 27-ig betöltötték a 16. életévüket.
 
A versenyre való jelentkezéskor mindenkinek 1 db fényképet kell mellékelnie elérhetőségeivel. A fotó lehetőleg tanúskodjon arról, hogy beküldője kötődik a Lokihoz, például DVSC-mezben, sállal, vagy a stadionban van megörökítve.
 
A jelentkezők a dvscfoci@dvsc.hu email-címre küldjék el fotóval ellátott nevezésüket! A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés visszautasítására, amelyről a versenyzőt hivatalosan tájékoztatja, a jelentkezéstől számított 48 órán belül.
 
Nevezési díj: NINCS.
 
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 27. – október 25. között.
Csak a nevezési határidő lejárta előtt benyújtott, személyes adatokkal (név, születési idő, telefonszám), fotómelléklettel ellátott e-maileket fogadjuk el.
 
Szavazás: 2017. október 26. – november 5. (A DVSC hivatalos Facebook-oldalán)
 
Döntő: 2017. november 9. /Red&White/ - a 7 legtöbb szavazatot (lájkot) kapó hölgy, és a zsűri által kiválasztott további 3 hölgy részvételével. Az így kialakult 10 döntős közül a végső győztesről a zsűri, azaz a DVSC játékosai döntenek.
 
Hivatalos megkoronázás: 2017. november 18-án, a DVSC-Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
 
Díjazás: A Loki Szépe DVSC VIP-bérletet /170.000 Ft értékben/, portfólió fotózást /80.000 Ft értékben/, egy egyéves Corpuss Fitness bérletet, Grand Casino ajándékcsomagot, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét nyer.

Az első három helyezett további értékes ajándékokkal gazdagodik.

A Loki Szépe szépségverseny részleteiről érdeklődni a dvscfoci@dvsc.hu e-mail címen vagy a 06-20-509-1172 mobiltelefonszámon lehetséges.

Versenyszabályok:

A szépségverseny rendezője tiszteletben tartja és védi a versenyzők személyhez fűződő jogait a verseny egésze alatt. A versenynek nem képezi részét semmilyen fürdőruhás, akt vagy félakt jellegű feladat teljesítése.

A szépségversenyről, - a rendező engedélyével - harmadik személy fénykép-, hang-, és filmfelvételt készíthet, amihez a benevező is visszavonhatatlanul hozzájárul. Mint ahogy ahhoz is, hogy ezeket a felvételeket a rendező saját üzleti tevékenysége körében, a szépségverseny reklámozása, népszerűsítése céljából felhasználhassa, értékesíthesse, többszörözze, abból saját belátása szerint további felvételt készítsen.

A rendező kötelezettséget vállal, hogy a fénykép, illetve hang-, és filmfelvételeket az azon szereplő személyek méltóságának, jó hírnevének megőrzésével használja, illetve hasznosítja.

Az online szavazás végén a legtöbb szavazatot gyűjtő 7 lány automatikusan jut a döntőbe, majd további 3 hölgyet még a zsűri választ ki, akik közül a DVSC játékosai döntik el, hogy ki lesz a végső győztes.

A rendező a döntőbe jutott versenyzők számára felkészítést tart, melyen mind a tíz hölgynek kötelező a részvétel.

Az időpont-változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Aktuális hírek, események