FŐOLDAL»HÍREK
»Hosszúpályiban folytatódott a suli roadshow

Hosszúpályiban folytatódott a suli roadshow

2019-11-06 16:15

FOTÓKKAL!Hosszúpályiban, az Irinyi József Általános Iskolában folytatódott a DVSC nagy sikerű iskolalátogatási programja, a suli roadshow. Ebbe a tanintézménybe sok hátrányos helyzetű gyermek jár, nekik különösen nagy örömet szerzett, hogy személyesen találkozhattak Loki-játékosokkal, hiszen a mérkőzésekre nincs lehetőségük elutazni. Ezúttal megadatik számukra, hogy az egész csapatot élőben láthassák, hiszen klubunk meghívta az iskola minden tanulóját a december 7-én rendezendő Honvéd elleni hazai mérkőzésre.

A mai napon Bényei Balázs, Pintér Ádám és egykori gólerős csatárunk, Kerekes Zsombor beszélt pályafutásáról, a labdarúgásról és a sport fontosságáról. Az eseményt Jeney Domokos, a DVSC marketingigazgatója vezényelte le.

A szokásokhoz híven, ezúttal is dedikálással és egy kis közös focizással ért véget a látogatás, majd klubunk labdákat és fél literes AVE-ásványvizeket adott ajándékba. A gyerekek természetesen közös fotókat készíthettek a játékosokkal, autogramokat gyűjthettek, játékoskártyákat és a csapatposztert kaptak.

FOTÓK!


Aktuális hírek, események