FŐOLDAL»HÍREK
»Heti program: két meccs Felcsúton

Heti program: két meccs Felcsúton

2018-04-16 11:45

Magyar Kupa- és bajnoki találkozót játszik a DVSC a Pancho Arénában.A DVSC szerdán 20.15-kor Magyar Kupa-mérkőzést vív a Puskás Akadémia ellen, majd szombaton 19.30 órai kezdettel a Videoton vendége lesz. Érdekesség, hogy mindkét találkozóra Felcsúton, a Pancho Arénában kerül sor, éppen ezért a csapat a kupameccset követően nem tér haza Debrecenbe, hanem Telkiben lesz szombatig.

A Magyar Kupában hatalmas a tét, hiszen immár a döntőért játszanak a csapatok. A Puskás Akadémia a Diósgyőrt búcsúztatta a negyeddöntőben úgy, hogy az első mérkőzésen 1-0-ra kikapott hazai pályán, a visszavágón azonban 3-0-ra nyerni tudott. A DVSC a Budapest Honvéd együttesével mérkőzött meg, és a kispesti 0-0 után a Nagyerdei Stadionban 3-1-re nyert.

Ami a szombati mérkőzést illeti, nagyon nehéz találkozó vár a mieinkre, hiszen a Videoton a bajnokság egyik esélyese. Az eddig lejátszott 26 mérkőzésből 16 alkalommal győzött, és hét döntetlen mellett mindössze háromszor szenvedett vereséget. Legutóbb Mezőkövesden 0-0-t játszottak.

Aktuális hírek, események