FŐOLDAL»HÍREK
»Hatalmas hangulat, megható pillanatok a focigálán

Hatalmas hangulat, megható pillanatok a focigálán

2019-01-28 07:32

A Loki Ultrái, a DVSC Öregfiúk és Kowalskyék léptek pályára a Hódosban – FOTÓKKAL!Nagyszabású jótékonysági focigálát rendeztek vasárnap a Loki-ultrák, a DVSC Öregfiúk és a Kowalsky meg a Vega együttes részvételével a Hódos Imre Sportcsarnokban. A lelátók zsúfolásig megteltek, és ezt azért is fontos megemlítenünk, mert a Tündérkör Alapítványt illette meg a rendezvény teljes bevétele, ami közel 700 ezer forint lett, ennek felét a DVSC-DLA 14 éves játékosa, a nemrég leukémiával diagnosztizált Vietorisz Áron számára ajánlotta fel a szervezet.

Most is bebizonyosodott, hogy egy nemes ügy érdekében hatalmas összefogásra képesek a debreceniek. A Hódosban elképesztő hangulatot varázsoltak az ultrák, akik maguk is pályára léptek a DVSC Öregfiúk ellen (a találkozót 6-2-re nyerték a Loki-legendák), majd a Kowalsky meg a Vega csapott össze Bernáth Csabáékkal, a mérkőzést 8-6-ra a zenészek nyerték.

Persze az eredménynek itt igazán nem volt jelentősége. Mindenki jól érezte magát, a végén pedig megható pillanatokat élhettek át a jelenlévők, hiszen Vietorisz Áron és a családja lépett a parkettre vastaps és az ultrák hatalmas buzdítása, a Soha ne add fel! kíséretében. Egy biztos, szem nem maradt szárazon (az erről készült videó itt tekinthető meg).

Az Ultras Debrecen a gála után így fogalmazott a Facebook oldalán:

Őszintén mondjuk, mi sem hittük, hogy ilyen csodásan sikerül ez a mai nap. Hatalmas tisztelet mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen.
Együtt, előre! 

És akkor AZ ESEMÉNY FOTÓI (a képek önmagukért beszélnek)!

A DVSC honlapján megjelent, Áronnal kapcsolatos felhívás után egyébként rengeteg támogatás érkezett a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványon keresztül (mely szervezet 100 százalékban továbbítja a család részére az adományokat), ami jelentősen elősegítheti a kisfiú gyógyulását, hiszen így elkészül a gyógyuláshoz elengedhetetlen steril szoba. Ha valaki még szeretné támogatni a családod, itt minden fontos információt megtalál.


Aktuális hírek, események