FŐOLDAL»HÍREK
»Három gólt rúgtunk az MFK Michalovce csapatának

Három gólt rúgtunk az MFK Michalovce csapatának

2017-06-24 17:50

A DVSC Sós Bence duplájával és Holman Dávid góljával 3-1-re nyert - VIDEÓVAL, FOTÓKKAL!A szlovák élvonalban szereplő MFK Michalovce ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC labdarúgócsapata. A találkozón szerepet kapott egy kapus, Nagy Sándor, akinek jó esélye van, hogy a Loki játékosa legyen. A hálóőr az előző szezonban a Gyirmótnál szerepelt, csapata utolsó kilenc mérkőzésén ő védett. Pályára lépett egy próbajátékos is, a mindössze 20 éves szlovén támadó, Miha Vidmar, aki legutóbb az NK Radomlje csapatában futballozott.

Az első percektől mezőnyfölényben játszottunk, és a 10. percben a vezetést is megszereztük: Takács Tamás lövésébe még beleért a kapus, a labda Sós Bencéhez került, aki az ötösről a bal alsóba lőtt. Továbbra is többet birtokoltuk a labdát, és a 23. percben akár növelhettük is volna az előnyünket, amikor Sós Bencét buktatták a 16-oson belül. A megítélt 11-est Tőzsér Dániel vállalta el, ám fejbe lőtte a jobbra vetődő kapust – akit ezután ápolni kellett -, így a labda nem került a hálóba. Folyamatosan az ellenfél térfelén voltunk, több helyzetet is kidolgoztunk. Például Jovanovic előtt adódott lehetőség, de bal felsőbe tartó lövését kitolta a kapus, aki Bíró Péter 20 méteres próbálkozásánál is a helyén volt. A nagymihályiak semmilyen veszélyt nem jelentettek a kapunkra, Nagy Sándornak szinte semmi dolga nem akadt. A 35. percben aztán növeltük az előnyt: Jovanovic jobb oldali beadása után Sós a jobbösszekötő helyéről fejelt a hosszúba. A hajrában Takács Tamás rávezette a védőjére a labdát, elvitte mellette, de éles szögből egy méterről fölé lőtt.

A második félidő eleje kiegyenlítettebb volt, a nagymihályiak már többször eljutott a kapunk közelébe, és a 60. percben szépíteni is tudtak: Szatniszlav Danko lőtt 15 méterről, a lövésbe beleért Kovács Péter, így pattant a hálóba a labda. A 73. percben a kapufát találta el az ellenfél, majd a Loki kezdte visszavenni az irányítást. Egyre több támadást indítottunk, de a védők mindig menteni tudtak. A 79. percben nagy helyzet adódott a mieink előtt: Djelmic passzolt Szekulicshoz, ő rögtön tovább adta a labdát balra, az érkező Varga Kevin lövését bravúrral szögletre tolta a kapus. A 80. percben állt be a próbajátékon lévő Miha Vidmar, aki két perccel később remek labdát adott balról Holmannak, ő pedig a bal alsóba lőtt, beállítva ezzel a végeredményt.

Edzőmeccs
DVSC – MFK Michalovce 3-1 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.
DVSC 1. félidő: Nagy S. – Kuti, Kinyik, Szatmári, Barna – Filip - Jovanovic, Tőzsér, Bíró P., Sós – Takács T.. 2. félidő: Kovács P. (Szabados 70.) - Nagy Z., Szilvási, Mészáros, Balogh K. (Völgyi 70.) - Varga K., Csősz, Szekulics, Nagy K. (Djelmic 70.) - Holman – Könyves (Vidmar 80.)
Gól: 1-0 Sós (10.), 2-0 Sós (35.) 2-1 Danko (60.), 3-1 Holman (82.)

FOTÓK!

A teljes mérkőzés:


Aktuális hírek, események