FŐOLDAL»HÍREK
»Három góllal legyőztük a Békéscsabát

Három góllal legyőztük a Békéscsabát

2016-07-02 19:47

Bíró Péter, Danilo Szekulics és Nagy Zoltán találatával 3-0-ra nyertünk a felkészülési mérkőzésen.

A Békéscsaba ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC-TEVA. A Debreceni Labdarúgó Akadémián rendezett találkozón azok léptek pályára, akik San Marinóban, az Európa-liga-selejtezőn nem játszottak.

Már a 10. percben vezetést szereztünk Bíró Péter révén. Ezután is nagy fölényben futballoztunk, de inkább a küzdelem dominált, a nagy meleg rányomta bélyegét a mérkőzésre. A 24. percben a vendégek is eljutottak lövésig, de Huszár próbálkozása a kapu mellé ment. Többnyire a Békéscsaba térfelén folyt a játék, és a hajrában sikerült növelni az előny: Bíró Péter szögletéből Szekulics fejelt a hálóba.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a vendégek is eljutottak helyzetekig, egy alkalommal a kapufát találták el. Egy idő után azonban visszavette az irányítást csapatunk, és a 78. percben Nagy Zoltán góljával növeltük az előnyt. Több gól már nem esett, a DVSC-TEVA 3-0-ra nyerte meg a mérkőzést.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Békéscsaba 3-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi.
DVSC: Verpecz (Erdélyi 62.) – Bokros (Karikás 46.), Kinyik, Szatmári (Kuti 46.), Nagy Z. – Bereczki, Ludánszki (Bíró 60.), Szekulics (Virág 46.), Horváth Zs. (Kondás 46.) - Kertész, Bíró (Nagy K. 46.)
Békéscsaba I. félidő: Máthé – Bényei, Kelemen, Fabio, Beszterczei – Takács P., Nagy I., Gránicz, Huszár - Urbin, Ihrig-Farkas. II. félidő: Máthé - Pilán, Koszó, Bagi, Juhász – Szalai, Spitzmüller, Szélpál, Stieber – Tóth D., Birtalan
Gól: Bíró (10.), Szekulics (40.), Nagy Z. (78.)

Aktuális hírek, események