FŐOLDAL»HÍREK
»Ferenczi János: Büszkeséggel tölt el, hogy a válogatott tagja lehetek

Ferenczi János: Büszkeséggel tölt el, hogy a válogatott tagja lehetek

2019-06-07 12:30

A DVSC labdarúgója elmondta, csak a győzelem az elfogadható Azerbajdzsánban.Csütörtök este szerencsésen megérkezett a magyar labdarúgó válogatott a szombati, Azerbajdzsán elleni Eb-selejtező helyszínére, Bakuba. Eddigi élményeiről a nemzeti együttesbe első alkalommal meghívott védőnk, Ferenczi János nyilatkozott honlapunknak.

Mondanom sem kell, nagyon boldog vagyok, hogy a szűk utazó keretbe is bekerültem. Büszkeséggel tölt el, és megtisztelve érzem magam, hogy a válogatott tagja lehetek. Megmondom őszintén, egyáltalán nem számítottam rá, hogy meghívnak a keretbe. A saját teljesítményem mellett viszont sokat jelentett az is, hogy a Lokival jól szerepeltünk a bajnokságban, enélkül nem jöhetett volna létre – fogalmazott a DVSC balhátvédje, Ferenczi János. – Csak pozitívan tudok nyilatkozni a válogatottnál eltöltött eddigi tapasztalataimról. Nagyon jól érzem magam, jó kis társaság jött össze, szerencsére mindenki segítőkész és rendes, nekünk tényleg csak a focira kell koncentrálnunk. A kapitány főként a csapathoz szól az edzéseken, de nekem is volt már egy rövid beszélgetésem vele.

Ferenczi Jánosék tehát szombaton 18 órától Azerbajdzsán ellen folytatják szereplésüket az Eb-selejtezőben. Védőnk elmondta, győzelmi reményekkel lépnek majd pályára a holnapi mérkőzésen.

Tegnap este megérkeztünk Bakuba, ahol ma a találkozó időpontjában vezényel majd edzést Marco Rossi szövetségi kapitány. Tudjuk, csak a három pont az elfogadható. Nehéz meccsre számítunk, de természetesen mindent megteszünk a győzelemért. A Wales elleni összecsapásra reméljük, már három ponttal a hátunk mögött érkezünk, és ez erőt és lendületet adhat, hogy hazai pályán is jó eredményt érjünk el, és továbbra is esélyünk legyen az Eb-re való kijutásra.

fotó: MLSZ - Facebook

HB


Aktuális hírek, események