FŐOLDAL»HÍREK
»A Loki pontot szerzett a Groupama Arénában

A Loki pontot szerzett a Groupama Arénában

2018-10-06 21:20

Majdnem sikerült a bravúr, a DVSC kétszer is vezetett, végül 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.Együttesünk ma az egyik bajnokesélyes, a tabellát vezető és a veretlen Ferencváros otthonában lépett pályára az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

Az első nagy helyzet a Loki előtt adódott: a 4. percben egy kontra végén Varga Kevin lőtt a jobb sarok mellé, majd nem sokkal később Bódi Ádám veszélyeztetett, de fölé lőtt. Nagy volt az iram, mindkét oldalon akadt lehetőség. Kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását, beszorítottuk a hazaiakat, és a 20. percben a vezetést is megszereztük! Bódi Ádám bal oldalról középre adta a labdát, Takács Tamás pedig közelről a hálóba lőtt. Továbbra is lüktető volt a mérkőzés, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 31. percben megfogyatkozott a Ferencváros, miután Marcel Heister megkapta második sárga lapját. Öt perccel később nagy Loki-helyzet maradt ki, Varga Kevin jobb oldali beadás után Szécsi Márk bombázott a léc fölé. Utána a zöld-fehérek is veszélyeztettek, Nagy Sándor kétszer is bravúrral védett.

A szünet után gyorsan egyenlített a Ferencváros. Varga Roland szabadrúgása után Lanzafame csúsztatott a kapuba. A 74. percben azonban ismét vezetést szerzett a DVSC! Varga Kevin ugratta ki Könyves Norbertet, aki a jobb kapufára pörgetett, ám a kipattanót Szécsi Márk a hálóba vágta. Nem sokkal később majdnem megszületett a harmadik Loki-gól, kontrából indultunk meg, Varga Kevin a kapus mellett elvitte a labdát, de egy védő végül menteni tudott. A 82. percben aztán ismét egyenlítettek a hazaiak: Bőle bal oldali szöglete után Lanzafame tíz méterről a jobb alsó sarokba lőtt. Végül 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó, amelyen a DVSC remekül futballozott, közel állt a meglepetéshez.

OTP Bank Liga, 10. forduló
Ferencváros – DVSC 2-2 (0-1)

Groupama Aréna, 8911 néző. Vezette: Iványi (Tóth II., Lémon)
FTC: Dibusz – Lovrenciscs G., Blazic, Leandro, Heister – Spirovski (Böde 80.), Sikér – Varga R. (Csernik 80.), Bőle, Petryak – Lanzafame (Finnbogason 88.)
DVSC: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna - Varga K. (Szatmári 85.), Csősz, Haris, Bódi (Bereczki 61.) - Takács T. (Könyves 65.), Szécsi
Gól: 0-1 Takács T. (20.), 1-1 Lanzafame (48.), 1-2 Szécsi (74.), 2-2 Lanzafame (82.)
Sárga lap: Bódi (10.), Heister (24.), Csősz (41.), Lanzafame (51.), Szécsi (69.), Nagy S. (82.), Kinyik (90.) 
Kiállítva: Heister (31.)

Aktuális hírek, események