FŐOLDAL»HÍREK
»Feljutott a kis Loki az NB III-ba!

Feljutott a kis Loki az NB III-ba!

2019-06-15 18:45

A DVSC II. kettős sikerrel jutott fel a harmadosztály keleti csoportjába.A kis Loki a szezon legfontosabb mérkőzését játszotta szombat délután a Debreceni Labdarúgó Akadémián, ugyanis a Tiszafüredi VSE-vel mérkőzött meg az NB III-ba való jutásért. A párharc egy héttel ezelőtti odavágóján Nagy Kevin és Damásdi Alex találatával 2-0-s sikert arattunk idegenben, így kétgólos előnyből várhattuk a visszavágót.
 
Azonnal támadólag lépett fel a kis Loki, amely a 10. percben Zsóri Dániel lövésével megszerezte a vezetést. Nem sokat kellett várni az újabb hazai találatra, öt perccel később Ujvárosi kiugratását Nagy Kevin váltotta gólra. A 24. percben már hárommal mentünk, Damásdi szép cselek után lőtte ki a kapu bal oldalát. Az első félidő végéhez közeledve Zsóri Dániel szerezhette volna meg a DVSC II. negyedik találatát, de a kapus felett átívelt labdája a bal kapufáról pattant ki.
 
A második játékrészben ugyanott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk, a 49. percben Zsóri Dániel közelről szerzett gólt. Ezt követően is a Tiszafüred térfelén tartottuk a labdát, több nagy helyzetet is kidolgoztunk, de hol ellenfelünk védői, hol kapusa volt a helyén. A 81. percben Pintér szerezte meg a kis Loki ötödik gólját, támadónk szép szóló után lőtte ki a hosszú alsót, majd nem sokkal később ismét ő volt a főszereplő, ugyanis közelről talált a hálóba, kialakítva ezzel a 6-0-s végeredményt.
 
Gratulálunk a kis Lokinak, amely a Tiszafüred ellen 8-0-s összesítéssel jutott fel az NB III keleti csoportjába!
 
 
Megyei I. osztályozó, 2. mérkőzés
DVSC II. – Tiszafüredi VSE 6–0 (3-0)
 
DVSC II: Kosicky – Molnár M. (Lakatos B., 28.), Ujvárosi, Mészáros N., Barna Sz. – Pintér Á., Kusnyír, Nikitscher (Szabó Á., 59.), Damásdi – Zsóri (Burai, 67.), Nagy K.
Gól: 1-0 Zsóri (10.), 2-0 Nagy K. (15.), 3-0 Damásdi (24.), 4-0 Zsóri (49.), 5-0 Pintér Á. (81.), 6-0 Pintér Á. (88.)
 
HB

Aktuális hírek, események