FŐOLDAL»HÍREK
»Nem maradunk foci nélkül, este képernyőn a DVSC Esport meccse

Nem maradunk foci nélkül, este képernyőn a DVSC Esport meccse

2020-03-22 14:45

A Pécs ellen is hat pontért küzd a csapat vasárnap.Mint ismert, a DVSC Esport – grandcasino.hu pro clubs csapata a hét közepén lejátszotta első bajnoki mérkőzéseit a szintén NB I-es Puskás Akadémia Esport gárdája ellen. Az első találkozó 1-1-es döntetlent hozott, míg a második összecsapást 1-0-ra megnyerték virtuális játékosaink, akik így négy pontot szereztek.

Nincs megállás, vasárnap este újabb bajnokit játszik a DVSC Esport csapata, melynek ellenfele a szintén labdarúgó klubbal is rendelkező Pécsi MFC Esport lesz. Remek és kiélezett meccsekre van kilátás, hisz a mecsekaljai alakulat idén jutott fel az első osztályba, így minden bizonnyal nagy erőket mozgósít majd a sikerért csakúgy, mint mi.

Szeretettel várjuk a kedves nézőket 21 órától a DVSC Esport hivatalos Twich-csatornája elé, melyen élőben lesz látható a két mérkőzés.  

Mint arról korábban beszámoltunk, esport egyesületünk akadémiai csapattal is rendelkezik. Az az együttesünk szintén bajnoki mérkőzéseket vív ma 20 órától, melyeket a hivatalos Youtube-csatornánkon tekinthetnek a kedves érdeklődők.


Aktuális hírek, események