FŐOLDAL»HÍREK
»El: San Marinóba utazunk!

El: San Marinóba utazunk!

2016-06-20 13:10

Az SP La Fiorita lesz a DVSC-TEVA ellenfele az Európa-ligában!

A svájci Nyonban megtartották az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását. A csoportbeosztások után már tudni lehetett, hogy a DVSC-TEVA ellenfele a szlovén Gorica, a bosnyák Radnik Bijeljina, a grúz Samdtredia, a San Marinó-i SP La Fiorita és a macedón FK Sileks közül kerül ki.

A sorsolás úgy hozta, hogy a San Marinó-i Sp La Fiorita együttesével mérkőzünk meg a továbbjutásért. Az első mérkőzést június 30-án rendezik Serravalle városában, a visszavágóra egy héttel később kerül sor a Nagyerdei Stadionban.

Ellenfelünk második helyen végzett a bajnokságban, ezzel vívta ki a jogot, hogy az Európa-liga selejtezőjében induljon. A San Marinói-i bajnokságban két csoportban zajlottak a küzdelmek, a Fiorita az élen végzett, ezzel bejutott a rájátszásba, és egészen a döntőig menetelt. A fináléban azonban a Tre Penne 3-1 arányban legyőzte őket.

San Marinóban minden csapat Serravallében, a 7000 fős olimpiai stadionban játssza a nemzetközi mérkőzéseket. 2011-ben itt játszott a magyar válogatott Eb-selejtezőt, amit 3-0-ra nyertek meg a mieink.

Aktuális hírek, események