FŐOLDAL»HÍREK
»Edzőmeccset játszott a csapat

Edzőmeccset játszott a csapat

2017-01-31 14:30

A cél az volt, hogy mérkőzésterhelést kapjanak a játékosok.

A Portugáliában edzőtáborozó DVSC felkészülési mérkőzést játszott egy helyi csapat, a Vasco Gama da Vidigueira ellen, a cél az volt, hogy meccsterhelést kapjanak a játékosok. A találkozó eredetileg a Penina Hotel pályáján lett volna, de az esőzés miatt változott a helyszín.

A Verpecz - Jovanovic, Mészáros, Brkovics, Ferenczi – Könyves, Tőzsér, Filip, Mengolo - Holman – Chuka összeállítású csapat kezdett. Folyamatosan támadott együttesünk, gyors, rövidpasszos futball jellemezte a csapat játékát. A 15. percben a vezetést is megszereztük, Könyves jobb oldalról adott középre, a berobbanó Chuka pedig a bal alsóba lőtt. A középkezdés után rögtön egyenlített az ellenfél egy figyelmetlenséget kihasználva, holott addig nem jelentett veszélyt a kapunkra. Továbbra is támadtunk, Mengolo állt közel az újabb gólszerzéshez, de a bal kapufa mellé bombázott, illetve Holman közeli lövését védte a kapus.

Fél óra után teljes sort cserélt Leonel Pontes, és a Loki a Verpecz - Nagy Z., Szilvási, Szatmári, Nagy K. – Osváth, Szekulics, Barna, Ventura – Bíró, Takács összeállításban folytatta. Joao Ventura egy helyi labdarúgó a portugál harmadosztályból, akit vezetőedzőnk megfigyelt ezen a találkozón.

A 37. percben Takács Tamás révén visszavettük a vezetést. Továbbra is támadott a Loki állandóan nálunk volt a labda. Negyvenöt perc után szünet következett, majd ugyanaz a csapat futott ki, amely befejezte az első félidőt. Ezúttal már szakadó esőben zajlott a találkozó. Később Bíró Péter helyére beállt Kóródi Nándor, míg Nagy Zoltánt Varga Kevin váltotta. Végig nagy mezőnyfölényben játszott csapatunk, de több gól már nem esett, 2-1-re nyert a Loki.

Aktuális hírek, események