FŐOLDAL»HÍREK
»DVTK-DVSC: tájékoztató szurkolóink részére

DVTK-DVSC: tájékoztató szurkolóink részére

2017-12-07 12:00

A Miskolci Rendőrkapitányság közleménye.Szombaton a DVTK ellen zárjuk az évet. A Mezőkövesden rendezendő találkozóval kapcsolatban a Miskolci Rendőrkapitányság a következő közleményt jutatta el honlapunkhoz:

"Mérkőzés: DVTK – DVSC

Időpont: 2017. december 9. szombat 16 óra

Helyszín: Mezőkövesd, Széchenyi út 9. (Városi Stadion)

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés időigényes. Kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyeken szereplő adatok ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.

A stadionban a kapunyitás kedden 15  órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók.

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

A vendégszurkolók figyelmét felhívjuk, hogy részükre a Városi Stadion területén található a kijelölt, elkülönített, zárt parkoló. A vendégszektorba a parkoló területén található beléptető kapun keresztül történik a beléptetés.

A gépjárművel érkező szurkolók M3-as autópályáról a128. km-nél lévő Mezőkövesd-Borsodivánka lehajtójánál hajtsanak le, illetve 33-as számú főúton Poroszló felől Borsodivánka - Egerlövő útvonalon érkező szurkolók Mezőkövesd irányában az első körforgalmat követően végig egyenesen haladva a Lövői úton, a vasúti átjárót követően a Széchenyi úton juthatnak el a stadionhoz.

A Mezőkövesdre a 3-as számú főúton Bükkábrány felől érkezők a Mezőkövesdre bevezető első elágazást követően a Mátyás király úton haladjanak tovább, majd forduljanak rá a Széchenyi útra.

Miskolci Rendőrkapitányság"

Jegyvásárlással kapcsolatos információ itt!


Aktuális hírek, események