FŐOLDAL»HÍREK
»DVSC-DLA: nyertek az U14-esek és az U17-esek

DVSC-DLA: nyertek az U14-esek és az U17-esek

2020-03-15 09:35

Öt csapatunk lépett pályára a hétvégén.Idegenbeli sikert aratott a DVSC-DLA U14-es és U17-es csapata a hétvégi fordulóban. Az U15-ösök és az U19-esek kikaptak, az U16-osok meccse rosszullét miatt félbeszakadt. Az utánpótlás-bajnokságokat a koronavírus miatt hétfőtől felfüggesztették.

Az U14-esek magabiztosan, 3-1-re nyertek a Kecskemét otthonában. - Végig nagy fölényben játszottunk, már az ellenfél térfelén letámadtunk és sok helyzetet dolgoztunk ki a támadózónában. Egy kicsit pontosabbnak kell lennünk, de úgy érzem, maximálisan megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak! – értékelt Joó Zsolt edző.

Az U15-ösök 4-2-re kikaptak Kecskeméten: a gól nélküli első félidő után gólzápor következett, amiből a hazaiak jöttek ki jobban. Fontos tény, hogy az 53. percben kiállították a debreceniek kapusát. Garamvölgyi Péter vezetőedző elmondta: - Sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek jó játékát. Nem tettünk eleget azért, hogy győzzünk, de az is igaz, hogy külső körülményekkel is befolyásolták a végeredményt.

Az U16-osok mérkőzése félbeszakadt Győrben, miután a vendégek közül vélhetően ételmérgezés miatt többen is rosszul érezték magukat, így nem volt lehetséges a találkozó folytatása. A tréner, Szűcs János így számolt be a történtekről: - A meccs előtti este Győrben vacsoráztunk, aztán hajnalra a játékosoknál és a szakmai stábnál is rosszullét, hasmenés jelentkezett. A gyerekek alig aludtak. Ezzel együtt kiálltunk a találkozóra, azonban az első félidőben többen is jelezték, hogy rosszul vannak, volt, hogy 7-en voltunk a pályán. A szünetben a játékvezetővel és Kerekes Zsombor kollégámmal arra jutottunk, hogy ilyen körülmények között nincs értelme a folytatásnak. Sajnáljuk, hogy így alakult, de első az egészség – nyilatkozta Szűcs János.

Az U17-esek sorozatban második győzelmüket aratták, Sándor Csaba edző együttese a második félidőben döntötte el a maga javára az összecsapást az ETO stadionban. Az edző szerint teljesen megérdemelt debreceni siker született. – Sok hiányzónk volt, ennek ellenére úgy kezdtük a találkozót, ahogy elterveztük. Több lehetőségünk is volt, de közben nekünk is akadtak problémáink. A gárda mentálisan erősnek bizonyult, kezdünk összeállni csapatként. Sajnálom, hogy kényszerszünet következik, de ezt el kell fogadnunk – mondta Sándor Csaba.

Az U19-esek hazai pályán fogadták a Győrt, és végig partiban voltak a listavezetővel. A DVSC-DLA akár három pontot is szerezhetett volna, azonban a hajrában egy hiba után a vendégek találtak be. Nem véletlenül vélekedett úgy Szalánczi Tamás edző a lefújás után, hogy több volt a meccsben.

Az U12-esek és az U13-asok találkozói elmaradtak, mert a Salgótarján halasztást kért.

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-tól határozatlan időre felfüggesztette az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19-es és a fiatalabb korosztályokban). Ennek megfelelően a Debreceni Labdarúgó Akadémián sem lesznek mérkőzések és csoportos edzések sem, határozatlan ideig, vagyis visszavonásig.

U14
KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA-DVSC-DLA 1-3 (1-2)
 
DVSC-DLA: ENGEDI MÁRK - SZILÁGYI TAMÁS, TÖRÖK ADRIÁN DÁNIEL, BUTOR LEVENTE CSABA (VARGA VENCEL, 75.), BALOGH MÁTÉ, SZAKÁCS LEVENTE (SCHNEIDER ÁDÁM ISTVÁN, 75.), NEMES NOEL BENDEGÚZ (SZUHÁJ ADRIÁN, 66.), PATAI DÁVID, NAGY MILÁN ÁRON, HORNYÁK CSABA (MINDÁK MARCELL, 52.), KISS HUNOR (SZMÁHIN DENISZ, 66.)
GÓL: SZAKÁCS LEVENTE (25.), BUTOR LEVENTE CSABA (31.), SZILÁGYI TAMÁS (53.)
 
U15
KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA-DVSC-DLA 4-2 (0-0)
 
DVSC-DLA: CSAPÓ BOTOND JÁNOS - RÉVÉSZ GERGELY (PÉTERCSIKÓS ELEK, 62.), VASKÓ AURÉL, SZABÓ MIKLÓS, MIKULJUK DÁVID, HORVÁTH-GAUDI ATTILA, BÓTA GERGŐ (NAGY SZABOLCS, 54.), BATAI TAMÁS, KARAKAS ISTVÁN MÁTÉ (BUCSÁK SZABOLCS, 62.), DOKTOR ZSOLT (TAKÁCS BENCE 51.), CIBLA FLÓRIÁN.
GÓL: HORVÁTH-GAUDI ATTILA (65.), BUCSÁK SZABOLCS (71.)
KIÁLLÍTVA: CSAPÓ BOTOND JÁNOS (53.)
 
U16
ETO FC GYŐR-DVSC-DLA 3-0-nál, a 45. percben FÉLBESZAKADT
 
DVSC-DLA: LISZTES BENCE - FÁBIÁN BENCE, LÉNÁRT GÁBOR, KUSZKÓ DOMINIK, SZÉKELYHIDI SÁNDOR, KARMACSI RIHÁRD, VADÁSZ SÁNDOR (VIRÁG TAMÁS, 43.), LÁZÓK LÁSZLÓ (SZILÁGYI JÁNOS MÁRTON, 38.), KOVÁCS MIKLÓS ERIK, PINCZÉS KRISZTIÁN, BAJUSZ MILÁN
KIÁLLÍTVA: LÉNÁRT GÁBOR (5.)
 
U17
ETO FC GYŐR-DVSC-DLA 0-1 (0-0)
 
DVSC-DLA: ECSEGI ZSOLT MÁTÉ - SUSTYÁK BÁLINT JÁNOS, SÁNDOR KRISZTIÁN, LIPCSEI PÉTER, PEREVUZNIK MAKSZIM SZTEPANOVICS, FÜZFŐI MÁRK, MAK DOMINIK IMRE (GYULAI JÓZSEF, 24.), KINCSES MÁRK, JÁNOVSZKI LÁSZLÓ, FARKAS TAMÁS (PINTE KRISZTIÁN MILÁN, 46.) KOVÁCS GERGŐ (KERTÉSZ KORNÉL BENDEGÚZ, 88.)
GÓL: JÁNOVSZKI LÁSZLÓ (65.)
 
U19
DVSC-DLA-ETO FC GYŐR 1-2 (1-1)
 
DVSC-DLA: KOSZTYU ISTVÁN - MEZŐ PÉTER, BALLA MÁTYÁS, KOVÁCS GERGŐ,  TORDAI BALÁZS, JUHÁSZ MARTIN, CSÁKI DÁVID, TALPALLÓ NORBERT LAJOS (BARNA VIKTOR ÁRPÁD, 73.), SÁPI DOMÁN, GELLÉN BALÁZS, SÁRMÁNY KRISTÓF (MARUSCSÁK JAN, 82.)
GÓL: JUHÁSZ MARTIN (10.)
 
 
T.Cs.Zs.

Aktuális hírek, események