FŐOLDAL»HÍREK
»Döntetlennel zárt a Loki

Döntetlennel zárt a Loki

2014-02-12 17:17

A DVSC-TEVA 2-2-es döntetlent ért el a japán Shonan Bellmare ellen.

A mai nap második, és egyben a törökországi edzőtáborozás utolsó felkészülési találkozóján a japán Shonan Bellmare ellen lépett pályára együttesünk.

Az ázsiaiak a 10. percben vezetést szereztek, egy jobb oldali passzt követően a középen érkező csatár kilőtte a jobb alsó sarkot. Ezt követően Szécsi Márk állt közel az egyenlítéshez, 15 méteres lövését azonban a kapusnak sikerült hárítania. A 30. percen már kettővel mentek a japánok, amikor egy szélről jövő beadás után Vadnai Dánielt nyilvánvalóan kilökték a labda alól, a játékvezető azonban nem fújt, így az érkező csatár senkitől sem zavartatva fejelhetett a kapuba. Három perccel később Szécsi ment el a jobb oldalon, középre passzolt, Dalibor Volas kapásból lőtt, de a kapus védett.

Az 54. percen szépített a Loki: Selim Bouadla ment el a jobb oldalon, Spitzmüller Istvánhoz passzolt, akit csak szabálytalanul tudtak szerelni a büntetőterületen belül. A 11-est Dalibor Volas magabiztosan a jobb alsóba vágta. Szűk tíz perc alatt az egyenlítést is összehoztuk: Szécsi Márk kapott egy keresztlabdát, átvétel után visszapasszolt Dusan Brkovicsnak, aki a 16-os jobb sarkáról középre ívelt, Dalibor Volas pedig a bal alsó sarokba fejelt. Ezt követően már inkább mezőnyjáték folyt, az eredmény nem változott, így a Loki döntetlennel fejezte be a beleki edzőmeccsek sorozatát.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Shonan Bellmare 2-2 (0-2)

Belek.
DVSC: Novakovics – Brkovics, Morozov, Szatmári, Vadnai (Króner 46.) – Kovács Á. (Berdó 30.), Spitzmüller, Bouadla, Ferenczi – Volas, Szécsi M.
A Loki gólszerzői: Volas (11-esből, 54.), Volas (63.)

Aktuális hírek, események