FŐOLDAL»HÍREK
»Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen

2018-11-28 15:45

Együttesünk 2-2-es döntetlent játszott a Cigánd ellen.A DVSC ma felkészülési mérkőzést játszott az NB III-ban szereplő Cigánd ellen. A Debreceni Labdarúgó Akadémián rendezett találkozón elsősorban azok léptek pályára, akik a bajnokikon eddig ritkábban szerepeltek, illetve több fiatal, saját nevelésű játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra.

A Loki a Kosicky - Cikos, Bencze, Mészáros, Bényei - Kuti, Nikitscher, Jovanovic, Nagy K. - Damásdi, Szutor összeállításban kezdett. Az első félidőben a DVSC-nek több helyzete is volt, Damásdi Alex a 16-os jobb széléről a kapufát találta el, ezen kívül szöglet után kétszer is veszélyeztettük a kaput, illetve a végén Damásdi hagyott ki egy ziccert.

A szünet után Kosicky helyett Kovács P., Cikos helyett Krajcsó, Kuti helyett Lakatos N., Nikitscher helyett Tüzes, Jovanovic helyett Balogh K., míg Damásdi helyett Kerekes K. folytatta. Később Mészáros helyett beállt Molnár M., Bényei helyett Kozák, míg Nagy K. helyett Gafouroglou.

A félidő elején szöglet utáni fejesből vezetést szerzett ellenfelünk, amely majd nem sokkal később egy egyéni hibát követően növelte előnyét.

A mérkőzés derekán aztán szépített együttesünk: Krajcsó Krisztián végzett el szabadrúgást jobb szélről, a kapu előtti kavarodásban Gafouroglou Richárd továbbította a hálóba a labdát. A hajrában kiegyenlített a Loki: Kerekes Krisztián passzolt Kozák Kálmánhoz, aki közelről a kapuba lőtt. Pár perccel később majdnem sikerült fordítani, amikor Balogh Krisztián jó 20 méteres próbálkozását a kapus csak kiütni tudta, de éppen Kerekes Krisztiánhoz került a labda, a csatár pedig a kapufát találta el.

Aktuális hírek, események