FŐOLDAL»HÍREK
»Döntetlen a másik meccsen

Döntetlen a másik meccsen

2018-02-03 13:55

A DVSC 3-3-at játszott a Kisvárda elleni második találkozón.A Kisvárda elleni második találkozón pályára lépett az egyszeres szlovák válogatott kapus, Tomas Kosicky, aki próbajátékon vesz részt a Lokinál. Legutóbb az izraeli Hapoel Ra'anana együttesében szerepelt, de korábban volt az olasz Catania és Novara játékosa is.

A találkozó 11. percében a vendégek szereztek vezetést Brana Ilics góljával. Ezt követően többnyire a mieink domináltak, helyzeteink is voltak, és a 36. percben ki is egyenlítettünk Kusnyír Erik góljával, aki jó 17 méterről, középről lőtt a bal alsóba. A félidő végén kimaradt egy nagy ziccer, Takács Tamás jól passzolt középre, az érkező Sós elől az utolsó pillanatban szögletre mentettek a vendégek. A 41. percben újabb hazai gól: a Takácstól kapott labdát Sós Bence emelte át a kapus felett.

A második játékrészből 14 perc telt, amikor Takács Tamás révén növeltük az előnyt, két perccel később pedig az ellenfél szerzett gólt (Horváth Zoltán volt eredményes). A hátralévő időben beszorítottuk a Kisvárdát, több nagy lehetőségünk is volt, ám a végén egy figyelmetlenséget kihasználva mégis egyenlíteni tudott ellenfelünk.

Edzőmeccs
DVSC – Kisvárda 3-3 (2-1)

Debrecen-Pallag: Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky – Kuti, Mészáros (Újvárosi 46.), Barna, Nagy K. – Bukta (Tisza 46.), Csősz, Kusnyír, Sós – Bíró P. (Szekulics 25.), Takács
Kisvárda: Molnár (Cserepko 46.) – Hej, Zanko, Rjasko, Papucsek, Heffler – Oltean, Soós, Ilics - Horváth Z., Lukács
Gól: 0-1 Ilics (11.), 1-1 Kusnyír (36.), 2-1 Sós (45.), 3-1 Takács T. (61.), 3-2 Horváth Z. 3-2 (63.), Horváth Z. 3-3 (68.)

Aktuális hírek, események