FŐOLDAL»HÍREK
»Debrecenbe jön a Real Madrid

Debrecenbe jön a Real Madrid

2015-05-15 08:25

Kedvezményes jegyértékesítés a május 30-án rendezendő eseményre.

Május 30-án szombaton rendezik meg Debrecenben  a Real Team Családi Napot, melynek keretében pályára lép a Real Madrid Legends - DVSC All Stars csapata. A rendezvény apropóját az adja, hogy a Loki 10 évvel ezelőtt nyert először bajnoki címet az NB I-ben. Ennek méltóképpen való megünnepléséhez a szervezők elhozzák Debrecenbe a Real Madrid egykori legendáit, akik a 10 évvel ezelőtti bajnok kerettel csapnak össze. Olyan nevek lesznek jelen, mint Buyo, Contreras, Karembeu, Amavisca vagy éppen Morientes, a DVSC oldalán pedig többek közt Sándor Tamás,  Böőr Zoltán, Éger László, Ronald Habi és Halmosi Péter.

A gálamérkőzés köré egy családi napot szerveznek, ahol gyermekmeccs, játszóház, ugrálóvár várja a kicsiket. A napi programot pedig koncertekkel és „Magyar Hírességek” – „Debreceni Ikonok„ bemutató mérkőzéssel színesítik a szervezők.

Szurkolói kártyára nem lesz szüksége annak, aki ki szeretne ellátogatni a családi napra.

Péntekig még kedvezményesek a jegyárak! Május 16-án éjfélig még 10% kedvezménnyel juthatnak jegyhez a nézők.

Jegyértékesítés a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon online, vagy személyesen a Nagyerdei Stadion jegypénztáránál és a DVSC ajándékboltjában történik. Napló, Kelet- és Észak Magyarország előfizetők pedig a debreceni, nyíregyházi és miskolci szerkesztőségen keresztül juthatnak kedvezményes jegyekhez.


Aktuális hírek, események