FŐOLDAL»HÍREK
»Csordás Dávid kapott meghívót a Fülöp Márton kapustáborba

Csordás Dávid kapott meghívót a Fülöp Márton kapustáborba

2017-06-20 08:40

A megyéből kizárólag akadémiánk 15 éves játékosa vehet részt az eseményen.Június 26. és 30. között a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club és a Balatonarácsi Utánpótlás Centrum ad otthont a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusáról, a 2015 novemberében elhunyt Fülöp Mártonról elnevezett kapustábornak. Idén elsősorban a 2001-es kapusokat várják, ám a Debreceni Labdarúgó Akadémia U15-ös csapatának játékosa, a 2002-ben született Csordás Dávid is meghívót kapott, egyedüliként Hajdú-Bihar megyéből!

A részvétel költségeinek előteremtését teljes egészében a Fülöp-család által működtetett Fülöp Márton Alapítvány vállalja (utazás, étkezés, szállás).

A 2016-ban létrehozott alapítvány elsődleges célja, hogy szakmai és szabadidős programokat biztosítson az ország tehetséges fiatal kapusainak. Az első tábort tavaly szervezték meg, és rendkívül sikeres volt.

A hétfői edzésen Petry Zsolt is jelen lesz, aki 38-szor szerepelt a felnőtt válogatottban, jelenleg a német Hertha kapusedzője, és ő is edzést tart majd a játékosoknak. Csak azért utazik haza, hogy tiszteletét tegye a táborban, így adózva Fülöp Marci emléke előtt.

A táborozáson részt vevő további kapusedzők: Gujdár Sándor, Andrusch József, Babócsi András, Kövesfalvi lstván, Kakas László, Borsos Vilmos, lllyés Dániel

Aktuális hírek, események