FŐOLDAL»HÍREK
»Csobán Mónika a Loki Szépe győztese!

Csobán Mónika a Loki Szépe győztese!

2019-09-26 21:40

Játékosaink megválasztották a legszebb DVSC-szurkolót - FOTÓKKAL!Véget ért a nagy érdeklődés mellett zajló Loki Szépe szépségverseny, melyet idén már a negyedik alkalommal rendezett a DVSC Futball Zrt.

A döntőbe jutó tíz hölgy, Mester Krisztina, Sztretye Nóra, Kovács Enikő, Nemes Brigitta, Ilyés Laura, Csobán Mónika, Kubosi Lívia, Pintye Petra, Makra Tímea és Nagy Alexandra két körben mérte össze erejét: elsőként sportos öltözetben, és természetesen Loki-mezben, míg másodjára koktélruhában mutatkoztak be a lányok.

A zsűrit ezúttal a DVSC labdarúgói, Tőzsér Dániel, Nagy Sándor, Hrabina Alex, Pávkovics Bence, Haris Attila és Haruna Garba, valamint a tavalyi verseny nyertese, Szakál Vivien alkotta. A zsűri tagjai a megjelenésen és a szépségen kívül a kisugárzást is pontozták a lányoknál.

Rendkívül szorosra sikeredett a vége, hisz mindössze néhány pont döntött a győztesről, aki nem más, mint a 17 esztendős Csobán Mónika lett! A második helyen Nagy Alexandra, míg a harmadikon Nemes Brigitta végzett.

Gratulálunk a győztesnek, aki egy DVSC VIP-bérletet (190.000 forint értékben), egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét (80.000 forint), portfólió fotózást (80.000 forint), egy egyéves Corpus Fitness-bérletet (90.000 forint), és egy Grand Casino ajándékcsomagot kap ajándékba.

A verseny különdíjasa Kubosi Lívia lett, akit a helyszínre ellátogató érdeklődők választottak meg.

FOTÓK A LOKI SZÉPE DÖNTŐJÉRŐL!

HB


Aktuális hírek, események