FŐOLDAL»HÍREK
»Castillion-dupla a Nagybánya ellen

Castillion-dupla a Nagybánya ellen

2015-07-12 17:45

Egy régi ismerős, Adamo Coulibaly is megtekintette az edzőmeccset.

A román másodosztályban szereplő Nagybánya együttesét fogadta a DVSC-TEVA felkészülési mérkőzésen a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

A találkozót megtekintette egykori támadónk, Adamo Coulibaly. Szima Gábortól, a DVSC elnökétől kapott tájékoztatás szerint klubunk szeretné visszaigazolni a játékost. A csatár az elmúlt két idényt a francia Lens csapatánál töltötte először a másodosztályban, legutóbb pedig az élvonalban.

A mérkőzés első félidejében végig a DVSC-TEVA irányította a játék. A 38. percben újdonsült igazolásunk, Geoffrey Castillion révén szereztünk vezetést, a csatár a mélységi passz után lőtt 11 méterről a hálóba. A játékrész hosszabbításában kétszer megvillantak a vendégek is, az egyik közeli lövést Radosevics bravúrral védte, utána azonban egy szögletet követően egy kipattanót Deac 20 méterről vágott a kapuba.

A második félidőben sem változott a játék képe, a Loki nagy mezőnyfölényben futballozott, és helyzetekben sem volt hiány. A 60. percben Castillon már a második gólját szerezte: Szécsi a balösszekötő helyéről bepörgetett, érkezett a holland támadó, aki közelről a hálóba lőtt. Ezután is sok lehetőségünk volt, hogy növeljük az előnyt, Balogh Norbert, Tisza Tibor és Szécsi Márk előtt is adódtak lehetőségek, utóbbi a 86. percben be is talált, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Nagybánya 3-1 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi.
DVSC: Radosevics – Nagy Z., Máté (Morozov 46.), Szilvási (Szatmári 46.), Sós – Bereczki, Zsidai (Berdó 46.), Mihelic (Szécsi 46.), Tisza – Castillion, Balogh N.
Gól: 1-0 Castillion (38.), 1-1 Deac (45+2.), 2-1 Castillion (60.), 3-1 Szécsi (86.)

Aktuális hírek, események