FŐOLDAL»HÍREK
»Bokros Tibor a Lokiban folytatja

Bokros Tibor a Lokiban folytatja

2016-06-21 08:35

A jobbhátvéddel hároméves szerződést kötött klubunk.

Bokros Tibor egy ideje már a DVSC-TEVA csapatával készül, több edzőmérkőzésen is pályára lépett. A 26 éves, 185 centi magas jobbhátvéddel végül hároméves szerződést kötött klubunk.

Bokros Tibor a DVTK-ban nevelkedett, ahol 19 évesen 10 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban, majd az NB II-ben szereplő Bőcs színeiben 43 mérkőzést játszott. Ezt követően a szintén másodosztályban szereplő Balmazújváros együttesébe igazolt, ahol 106 mérkőzésen szerepelt, három gólt szerzett.

- A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy Debrecenbe igazoltam. Örülök, hogy a DVSC-TEVA játékosa lehetek, óriási megtiszteltetés számomra. Egy ilyen csapatnak nem lehet nemet mondani, boldogan érkeztem a Lokihoz – mondta a DVSC-TEVA új szerzeménye. - Ismerem a tudásomat, képesnek tartom magam arra, hogy folyamatosan játsszak az első csapatban. Erősségeim közé tartozik a szerelőkészségem, a játék olvasása, de a támadásokba való belépést is kiemelném. Nem vagyok egy forrófejű játékos, inkább nyugalmat próbálok árasztani a pályán. Fő célom, hogy a lehető legjobb formámat hozzam az edzéseken és a pályán egyaránt. A beilleszkedés könnyen ment, a csapatból már ismertem két-három játékost régebbről, de szerencsére a többiek is gyorsan elfogadtak. Több Loki-, és válogatott meccset is megnéztem már a Nagyerdei Stadionban, remélem a pályán a szurkolók elvárásainak megfelelően tudok majd teljesíteni.

Aktuális hírek, események