FŐOLDAL»HÍREK
»Bódi Ádám nem játszhat a Kukësi ellen

Bódi Ádám nem játszhat a Kukësi ellen

2019-07-10 12:15

Bokasérülése miatt a külföldre szerződés lehetősége is elúszni látszik a játékos számára.Sérülés miatt biztosan kihagyja a két FK Kukësi elleni El-selejtezőt a DVSC középpályása, Bódi Ádám, akinek a bokájával vannak gondok.

- A bokám folyamatosan fáj, és egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni - osztotta meg honlapunkkal a rossz hírt Bódi Ádám. – Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom az albánok elleni mindkét meccset. Vártam már, hogy valamelyik európai kupában ismét pályára léphessek a DVSC színeiben, hiszen az előző két szezonban nem szerepeltünk a nemzetközi porondon, és nagyon szerettem volna segíteni a játékommal. Korábban én is átéltem nagy pillanatokat a Lokival, bíztam benne, ezúttal is így lesz.

Középpályásunk az esetleges eligazolásáról is beszélt: - Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik. A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek.


Aktuális hírek, események