FŐOLDAL»HÍREK
»Berke Balázs vezeti a keleti rangadót

Berke Balázs vezeti a keleti rangadót

2019-03-15 18:10

Egy hónapja, a Fradi elleni meccsen találkoztunk legutóbb a Zala megyei bíróval.Mint ismert, együttesünk a Diósgyőr ellen játssza következő bajnoki mérkőzését szombaton 19.30 órától a Nagyerdei Stadionban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezető bizottságának döntése alapján a találkozót a 34 esztendős Berke Balázs vezeti, akinek munkáját Vígh-Tarsony Gergő és Szalai Balázs segíti majd.

Remek emlékeink vannak a Zala megyei bíróról, aki legutóbb február 16-án vezetett Loki-meccset. A Nagyerdei Stadionban rendezett, Ferencváros elleni összecsapáson a félidőben még a zöld-fehérek vezettek, ám a 83. percben Tőzsér Dániel egyenlített, míg a 93. percben Zsóri Dániel egy óriási ollózós bombagóllal szerezte meg csapatunknak a három pontot.

Azt megelőzően tavaly augusztusban találkoztunk legutóbb Berkével, aki a debreceni, MTK elleni bajnokinkon fújta a sípot. Az FTC elleni kilencven perchez hasonlóan az az összecsapás is emlékezetes marad szurkolóink számára, ugyanis a 86. percben még 3-1-es vesztésre álltunk, ám az utolsó percig harcoltunk, melynek meg is lett az eredménye, és 3-3-as döntetlent értünk el.    

HB


Aktuális hírek, események