FŐOLDAL»HÍREK
»Az új szezonban is érvényesek a szurkolói kedvezmények

Az új szezonban is érvényesek a szurkolói kedvezmények

2018-07-26 08:20

Ingyenes utazás, kedvezményes fürdőzés, állatkerti séta.Az idei szezonban is érvényesek lesznek a szurkolói kedvezmények! Meccsnapokon ingyen lehet majd utazni a debreceni tömegközlekedési járatokon, továbbá családostól is kedvezménnyel fürödni  az Aquaticumban, emellett az állatkert is olcsóbban látogatható a DVSC labdarúgóbérlettel, vagy napijeggyel rendelkezők számára!

A DKV ZRT.-vel kötött egyezménynek köszönhetően a szurkolók a bajnoki mérkőzések napján ingyen utazhatnak meccsre és onnan haza.

A DVSC mérkőzéseinek hetében, péntektől-vasárnapig, mindhárom nap, 20-30 százalékos kedvezménnyel lehet igénybe venni akár családostól a Gyógyfürdő, ezen belül az Aquaticum Spa, és az Élményfürdő szolgáltatásait.

Emellett minden hazai Loki-meccs napján 25 százalékos kedvezményt kapnak a Nagyerdei Kultúrparkba (Állatkertbe) kilátogatók. Az árengedményt a DVSC bérlettel vagy belépőjeggyel rendelkezők és 1-1 kísérőjük önállóan, vagy együtt is igénybe vehetik. Ez a kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

Legyél a DVSC-család tagja! Minden fontos információ a bérletárusításról itt!


Aktuális hírek, események