FŐOLDAL»HÍREK
»Az éllovashoz látogat a Loki

Az éllovashoz látogat a Loki

2019-09-30 12:00

Nehéz megmérettetés előtt áll a DVSC labdarúgócsapata.Hétvégén folytatódnak a bajnoki küzdelmek, és a DVSC-re igen nehéz feladat vár, hiszen az éllovas MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára.

A piros-kékek remek rajtot vettek az OTP Bank Ligában, az első hat mérkőzésüket megnyerték, legutóbb azonban az Újpest ellen 2-0-s vereséget szenvedtek. Így is maradtak a tabella élén, előnyük három pont a második helyen álló Ferencvárossal és a harmadik Mezőkövesddel szemben.

A Loki is jól kezdte a bajnokságot, hiszen három győzelemmel nyitott, utána azonban kisebb gödörbe került, a legutóbbi három NB I-es találkozót nem sikerült megnyerni.

A DVSC-nek és a Fehérvárnak szombaton lesz a 78. összecsapása az élvonalban. A mérleg 30 hajdúsági győzelem, 15 döntetlen és 32 vereség. Sajnos öt éve nem sikerül legyőznünk a Vidit, pontot is csak egyszer, tavaly augusztusban szereztünk ellene, de mint tudjuk, egyszer minden sorozat megszakad.

A Fehérvárnál minden átigazolási szezonban viszonylag nagy a jövés-menés, ezen a nyáron sem volt ez másképpen. Leigazolták többek között a nigériai Funsho Bamgboye-t, az északmacedón Viszar Muszliút, az ukrán Ivan Petrjakot, a román Adrian Rust, illetve Szabó Leventét és éppen a DVSC-től Zsóri Dánielt. Kölcsönbe érkezett a szerb Danilo Pantics. Távozott Joan Campins, Elvir Hadzic, Marko Scsepovics és Tomás Tujvel.

A MOL Fehérvár FC – DVSC bajnoki összecsapást szombaton 19.30 órától rendezik a MOL Arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Aktuális hírek, események