FŐOLDAL»HÍREK
»Az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott

Az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott

2017-08-28 14:15

Aleksandar Jovanovic elmondta, hogy a csapat gyors és célratörő futballt próbál játszani.A DVSC szombaton megszakította a címvédő Budapest Honvéd otthoni nagy sorozatát. A mieink taktikus játékkal 3-1-es győzelmet arattak, ezzel a fővárosiak csaknem egy év után maradtak alul a Bozsik Stadionban. A Loki harmadik góljának szerzője Aleksandar Jovanovic volt, aki a Debreceni Sportéletnek nyilatkozott a találkozóról.

- Az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott – mondta középpályásunk a debsport.com-nak. - Sikerült taktikusan és okosan játszani egy jó játékerőt képviselő csapat ellen, és megszereznünk a nagyon fontos három pontot. Bravúros győzelem volt, amire nagyon nagy szüksége volt a csapatnak, hiszen így végre elindultunk felfelé a tabellán. A csapat mentális erejét bizonyítja, hogy a hazaiak egyenlítése után nagyon gyorsan visszaszereztük a vezetést Bódi Ádám góljának köszönhetően. Utólag ezt érzem a mérkőzés kulcsmomentumának, hiszen sikerült a Honvéd lendületét megtörni. Igen, gyors és célratörő futballt próbálunk játszani, a támadásokat minél hamarabb és pontosabban befejezni. A labdaszerzés után a gyors kontráinkkal sok fejfájást tudunk okozni az ellenfeleinknek. Természetesen a munka nem ért véget, hiszen még rengeteg fejlődési lehetőség van a csapatban, de mindenki keményen dolgozik ezért.

Jovanovic az utóbbi fordulókban nem szélen, hanem a középpálya közepén kapott szerepet. Azon kérdésre, hogy miként érzi magát a pálya ezen részén, játékosunk így válaszolt: - Eredetileg itt játszottam régebben, mindig is nagyon szerettem a középpálya tengelyében lenni. Régebben több helyen is feladatot kaptam, de a jelenlegi az eredeti posztom, itt érzem magam a legjobban.

Aktuális hírek, események