FŐOLDAL»HÍREK
»Árva gyermekeknek ajándékoztunk

Árva gyermekeknek ajándékoztunk

2017-12-05 16:20

Az eseményen a Loki valamennyi futballistája jelen volt.A DVSC Futballszervező Zrt., a Grand Casino és az Idealmed Orvos-Esztétikai Centrum november elején elindította a csokoládégyűjtő akcióját, mely kezdeményezéshez több debreceni vállalkozó, egyesület és intézmény is csatlakozott, élükön a Hajdú-bihari Naplóval.

Nemcsak édességek, hanem használt, megunt játékok is érkeztek. Szerencsére nagyon sok, több mint háromszáz ajándék és ötszáz csoki gyűlt össze, ezeket a mai napon a DVSC futballistái és a szakmai stáb tagjai átadták az árva gyermekeknek a Nagyerdei Stadionban található Redben. A kicsik pedig verssel és kézzel készített ajándékkal lepték meg a csapat tagjait.

A DVSC Esport együttese is képviselte magát a rendezvényen, rengeteg csokival járult hozzá a sikeres gyűjtéshez. 

A megmozdulással a debreceni Reménysugár Gyermekotthon és a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ kis lakóit támogattuk, akiket nagy boldogsággal töltött el a játékosainkkal való találkozás és az ajándékok átvétele.

Az esemény után a gyerekek stadiontúrán vettek részt, többek között megtekintették a pályát, a hazai- és a vendégöltözőket.

FOTÓK


Aktuális hírek, események