FŐOLDAL»HÍREK
»A Videotont fogadjuk szombaton

A Videotont fogadjuk szombaton

2017-11-13 11:30

Hétvégén a tabella első helyén álló székesfehérváriak ellen lépünk pályára.A magyar válogatott barátságos mérkőzései miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót, szombaton azonban folytatódik a küzdelemsorozat.

Együttesünk a tabellán jelenleg első helyen álló Videotont fogadja szombaton 19.30 órától a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A székesfehérváriak kilencszer győztek, ötször játszottak döntetlent és mindössze egyetlen alkalommal szenvedtek vereséget a bajnokságban. Jó formában vannak, legutóbb 4-0-ra nyertek a Mezőkövesd ellen hazai környezetben.

A DVSC és a Székesfehérvár idei első mérkőzését Felcsúton, a Pancho Arénában rendezték, ahol Danko Lazovic 96. percben szerzett tizenegyesgóljával szenvedtünk egygólos vereséget.

Mind a két fél számára fontos lenne megszerezni a három pontot, ellenfelünknek az első hely megtartása, míg nekünk a dobogón való maradás miatt.

A találkozóra már kaphatók a belépők ONLINE, valamint a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, amely minden hétköznap 10-18 óra között várja a szurkolókat.

HB


Aktuális hírek, események