FŐOLDAL»HÍREK
»A Vác ellen is győzött a Loki

A Vác ellen is győzött a Loki

2018-07-14 20:15

A DVSC 2-1-re nyert a mai második felkészülési mérkőzésen.A mai második felkészülési mérkőzésen a Vác volt az ellenfél. Ezen a találkozón pályára lépett egy próbajátékos, a 21 éves Damásdi Alex, aki a Puskás Akadémiában nevelkedett, legutóbb Cegléden futballozott.

Már a 11. percben vezetést szereztünk: Csősz 23 méterről végzett el szabadrúgást, a jobb alsóba tartó lövést még védte a kapus, de a kipattanót Damásdi a hálóba passzolta. A 20. percben a Vác előtt adódott lehetőség, Balajti lőtt a lécre, onnan a gólvonal elé pattant a labda, majd a túloldalon Szécsi Márk találta el a kapufát. A 25. percben egyenlített a Vác, Zsolnai 16 méterről, középről lőtt a kapuba. Négy perccel később visszaszereztük a vezetést, Újvárosi fejelt Albion Avdijajhoz, aki a bal alsóba lőtt.

A második félidőben is többet birtokoltuk a labdát, voltak helyzeteink is, de inkább már a küzdelem dominált, újabb gól nem született, a DVSC 2-1-re nyert. A találkozón lehetőséget kapott több fiatal, saját nevelésű játékos is.

Edzőmeccs
DVSC - Vác 2-1 (2-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nazsa.
DVSC: Kosicky (Szabados 46.) - Filip, Mészáros, Ujvárosi, Kuti – Csősz, Kusnyír (Kozák 58.), Calvente, Damásdi (Szutor 79.) – Szécsi (Nagy A. 84.), Avdijaj (Dobi)
Gól: 1-0 Damásdi (11.), 1-1 Zsolnai (25.), 2-1 Avdijaj (29.)

A teljes meccs:

Legyél a DVSC-család tagja! Minden fontos információ a bérletárusításról itt!


Aktuális hírek, események