FŐOLDAL»HÍREK
»A Svetits iskolában járt a DVSC

A Svetits iskolában járt a DVSC

2017-10-11 14:35

Nagy Sándor, Tisza Tibor és Dombi Tibor érkezett a diákokhoz.
A suli roadshow következő állomása a Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium volt, ahová ezúttal kapusunk, Nagy Sándor, támadónk, Tisza Tibor, illetve az iskolalátogatási programunk állandó tagja, Dombi Tibor érkezett.

A szokásos lelkesedéssel fogadták a diákok játékosainkat, akik a bemutatkozást követően kérdésekre válaszoltak. A tanulók többek között kíváncsiak voltak arra, hogy labdarúgóinknak mi a véleményük a magyar válogatott jelenlegi szerepléséről, illetve minek a rövidítése a Loki. A kiváló hangulatú esemény ezúttal is dedikálással és közös fotók készítésével zárult.

A DVSC ma sem érkezett üres kézzel, valamennyi gyermeket meghívtunk együttesünk soron következő hazai bajnoki találkozójára, az október 21-i, Haladás elleni mérkőzésre.

Továbbá a DVSC marketingvezetője, Jeney Domokos mint mindig, ismét felhívta a diákok figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából minden gyermek egy-egy fél literes AVE-ásványvizet kapott ajándékba.

FOTÓK! 

HB


Aktuális hírek, események