FŐOLDAL»HÍREK
»A Sahtyor ellen is pályára lépett a Loki

A Sahtyor ellen is pályára lépett a Loki

2014-02-08 17:55

Ellenfelünk egy jelentősebb helyzetét gólra tudta váltani, és ezzel nyert.


Együttesünk a mai nap második edzőmérkőzését a többszörös kazah bajnok, idén Európa-liga csoportkörös Sahtyor Karagandi ellen játszotta a következő összeállításban: Novakovics – Lázár, Morozov, Mészáros, Korhut – Mihelic, Ludánszki, Bouadla, Szakály – Kulcsár, Volas.
 
Az első húsz perc eseménytelenül telt, majd Kulcsár Tamás tört be a 16-oson belülre, lövését bravúrral hárította a kazahok kapusa. Nem sokkal később Szakály Péter szerezhetett volna vezetést: Mihelic ment el a jobb oldalon, beadásáról centiméterekkel maradt le csapatkapitányunk.
 
A 42. percben a Sahtyor Karagandi megszerezte a vezetést: egy 16 méterről leadott nagy erejű lövést Nenad Novakovics hárított, ám a kipattanóra érkezett a kazahok támadója, aki a hálóba pofozta a labdát. Lesgyanús szituáció volt, de a játékvezető megadta a gólt.
 
A szünet után néhány perccel Kulcsár Tamás előtt adódott egyenlítési lehetőség, ám 20 méteres, lapos lövését védte a kapus. Az iram egyébként rendkívül nagy volt, és kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. A 70. percben Szakály-Bouadla-Mihelic összjátékot követően a szlovén középpályás Volashoz passzolt, aki elől az utolsó pillanatban tisztáztak a védők. Csapatunk a hajrában is küzdött az egyenlítésért, de végül maradt az eredmény.

Aktuális hírek, események