FŐOLDAL»HÍREK
»A második meccsen a Mezőkövesd nyert

A második meccsen a Mezőkövesd nyert

2015-01-31 15:25

A DVSC-TEVA 4-1-re kikapott a Mezőkövesd elleni felkészülési meccsen.

A mai második felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd volt az ellenfél. A Loki rögtön magához ragadta a kezdeményezést, több ígéretes lehetősége is volt, így némileg váratlanul szereztek vezetést a vendégek, amikor Máté János szerzett labdát, majd lehagyva védőjét 14 méterről a kapu közepébe emelt. Voltak ugyan próbálkozásaink, de a hibáinkat mindig kihasználta a Mezőkövesd, amely a szünetig még kétszer talált be a kapunkba.

A folytatásban a DVSC-TEVA igyekezett szépíteni az eredményen, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltan, ellenben a Mezőkövesd tovább növelte előnyét: egy vendégszöglet után kavarodás alakult ki a debreceni kapu előtt, amiből a vendégek jöttek ki szerencsésen, és Izing a hálóba továbbította az elé kerülő labdát. Később kiharcoltunk egy 11-est, amit Ferenczi János értékesített. Bár voltak még lehetőségeink, de már nem sikerült újabb gólt szerezni.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Mezőkövesd 1-4 (0-3)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.
DVSC: Slakta – Kinyik, Szatmári, Brkovics, Vadnai (Nagy Z. 46.) - Bódi, Berdó, Wittrédi, Ferenczi – Tisza (Bereczki 52.), Balogh N. (Varga K. 46.)
Mezőkövesd: Dombó – Hegedűs Cs., Dvorschák, Gengeliczki (Izing 46.), Engel(Búrány 46.) - Hegedűs D., Szeles (Tajthy 46.), Takács P., Molnár G. (Csirmaz 46.) – Máté J. (Lukács 46.), Baracskai (Medgyes 46.)
Gól: 0-1 Máté J. (13.), 0-2 Máté J. (32.), 0-3 Hegedűs D. (41.), 0-4 Izing 57.), 1-4 Ferenczi (11-esből, 66.)


Aktuális hírek, események