FŐOLDAL»HÍREK
»A második félidőben átrobogott ellenfelén a Loki

A második félidőben átrobogott ellenfelén a Loki

2017-09-02 13:30

A DVSC 5-2-re győzte le a Veres Rivne együttesét felkészülési mérkőzésen.A válogatott szünetet kihasználva a DVSC edzőmérkőzést játszott az ukrán élvonalban szereplő NK Veres Rivne ellen a pallagi edzőközpontban. A két félidőre vegyes csapatot küldött pályára Herczeg András vezetőedző.

Nagy Sándor kisebb sérüléssel bajlódik, ezért kihagyta a találkozót, míg másik kapusunk, Novota János a szlovák válogatottal készül a vb-selejtezőkre.


Az első játékrészben többet támadtak a vendégek, néhány nagyobb helyzetet is kidolgoztak, de gólt nem szereztek. A félidő második felében kiegyenlítettebb lett a küzdelem, a Loki eljutott lehetőségig.


A szünet után egy távoli lövésből hamar vezetést szerzett a Veres Rivne (előtte Tisza szerzett gólt, ám azt les miatt nem adta meg a játékvezető), majd nem sokkal később Bódi szabadrúgása a lécről pattant vissza. Folyamatosan támadtunk, beszorítottuk az ellenfelet. Tőzsér bombáját a kapus védte bravúrral, majd a 61. percben - teljesen megérdemelten - egyenlítettünk! Varga Kevin szerzett labdát a félpályánál, indította Tiszát, aki előre tört, majd a középen üres érkező Takácsnak adott, ő pedig a hálóba továbbított. Négy perccel később Takács Tamás újabb találatot szerzett: megindult a jobb oldalon, majd a hosszúba lőtt. A 74. percben Bényei Balázs hasonló gólt szerzett (jobbról a jobb alsóba), majd tizenegyest harcoltunk ki, amit Tisza Tibor értékesített. A 84. percben egy gyors kontra végén szépíteni tudtak a vendégek, majd nem sokkal a lefújás előtt Tisza Tibor büntetőből beállította az 5-2-es végeredményt. 

Edzőmeccs
DVSC – NK Veres Rivne 5-2 (0-0)

Debrecen-Pallag.
DVSC I. félidő: Kovács P. – Kuti (Nagy K. 30.), Szilvási, Mészáros, Barna – Könyves, Filip, Szekulics, Bíró – Tabakovic, Mengolo. II. félidő: Szabados – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér, Varga K. - Tisza, Takács
Gól: Morozenko 0-1 (49.), 1-1 Takács (61.), 2-1 Takács (65.), 3-1 Bényei (74.), Tisza 4-1 (11-esből, 78.), Steranyuk 4-2 (84.), 5-2 Tisza (11-esből, 90.)

A teljes meccs:

Aktuális hírek, események