FŐOLDAL»HÍREK
»A Kinizsi Pál iskolában járt a Loki

A Kinizsi Pál iskolában járt a Loki

2017-05-18 15:30

Csősz Richárd, Barna Szabolcs, Dombi Tibor és Lente Lajos képviselte a klubot - FOTÓKKAL, VIDEÓVAL! Idei utolsó iskolalátogatásunk alkalmával a Debreceni Kinizsi Pál Általános Iskola diákjaihoz érkeztünk suli roadshow-ra. Együttesünket ezúttal két fiatal védőnk, Csősz Richárd és Barna Szabolcs, a Loki legendája, Dombi Tibor, valamint a Loki Focisuli vezetője, Lente Lajos képviselte.

A gyerekek ezúttal is nagy szeretettel várták játékosainkat. Lente Lajos a 2017. május 27-i toborzóról beszélt, amelyet a Debreceni Labdarúgó Akadémia és a Loki Focisuli szervez a 2005-2011 között született tehetséges gyermekek részére. A diákoknak nyári focitábort is ajánlott, ugyanis a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül.

Játékosaink is bemutatkoztak, majd a diákok kérdései következtek. A lurkók többet között kíváncsiak voltak arra, milyen egy futballista élete, vagy épp van-e különbség az egyes országok csapatainak edzéseiben.

Klubunk ismét ajándék jegyekkel kedveskedett a gyerekeknek, akik a Loki idei utolsó hazai, Honvéd elleni mérkőzését tekinthetik meg élőben.

Emellett együttesünk most is felhívta a diákok figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából a klub marketingvezetője, Jeney Domokos egy-egy fél literes AVE-ásványvizet adott ajándékba valamennyi gyermek számára.

FOTÓK!

 

HB


Aktuális hírek, események