FŐOLDAL»HÍREK
»A Karácsony Sándor iskolában járt a Loki

A Karácsony Sándor iskolában járt a Loki

2017-04-20 16:15

Csősz Richárd, Nagy Zoltán, Aleksandar Jovanovic és Dombi Tibor képviselte a DVSC-t - FOTÓKKAL, VIDEÓVAL! Ha csütörtök, akkor suli roadshow, a mai napon a Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola diákjait látogatta meg a DVSC.

Együttesünk részéről fiatal játékosunk, Csősz Richárd, két védőnk, Nagy Zoltán és Aleksandar Jovanovic, valamint a Loki legendája, Dombi Tibor volt jelen.

A gyerekek most is hatalmas szeretettel fogadtak bennünket, a játékosok rövid bemutatkozása után alig várták a kérdéseket, a dedikálást és a közös fotók készítését.

Klubunk természetesen ma sem érkezett üres kézzel, minden gyermek ajándék belépőt kap a Loki soron következő hazai mérkőzésére, az április 22-én 18 órakor rendezendő Haladás elleni bajnokira.

Emellett együttesünk, mint mindig, most is szerette volna felhívni a diákok figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából a klub marketingvezetője, Jeney Domokos egy-egy fél literes AVE-ásványvizet adott ajándékba valamennyi gyermek számára.

Továbbá a Debreceni Labdarúgó Akadémia és a Loki Focisuli toborzót, kiválasztót tart a 2005-2011 között született tehetséges gyermekek részére 2017. május 27-én, a mai napon ez is hirdetésre került. Végül nyári focitáborra invitáltuk a gyerekeket, ugyanis a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül.

FOTÓK! 

HB


Aktuális hírek, események