FŐOLDAL»HÍREK
»A jobb helyzetkihasználás döntött

A jobb helyzetkihasználás döntött

2014-02-08 15:50

A DVSC-TEVA 2-0-ra kikapott dél-koreai ellenfelétől a törökországi Belekben.


A mai első felkészülési mérkőzést Ázsia egyik legsikeresebb együttese, a dél-koreai bajnokság győztese, a Pohang Steelers ellen játszotta a DVSC-TEVA Törökországban.
 
Csapatunk Verpecz – Króner (Szatmári 60.), Máté, Brkovics, Vadnai – Szécsi M., Zsidai, Spitzmüller, Ferenczi – Sidibe, Seydi összeállításban lépett pályára.

Az első félidőben a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben, inkább mezőnyjáték folyt. L’Imam Seydi állt legközelebb a gólszerzéshez, ám a bal alsó sarokba tartó labdát a dél-koreai kapus bravúrral szögletre mentette, a sarokrúgás után pedig Dusan Brkovics fejelt a kapufa mellé. A 33. percben aztán vezetést szereztek a dél-koreaiak, amikor egy kényszerítő után a visszakapott labdát 8 méterről a kapuba lőtték.

A folytatásban is inkább a középpályán folyt a küzdelem, majd idővel a Pohang Steelers némi mezőnyfölényt harcolt ki, de nem nagyon boldogult a hajdúságiakkal. Egészen a 73. percig, amikor a védők mögé beívelt labdára lecsapott az ázsiaiak támadója, és a kiszolgáltatott helyzetbe lévő Verpecz mellett a kapuba lőtt. A végén Seydinek volt egy lehetősége, de az utolsó pillanatban a védők felszabadítottak, így a találkozót 2-0-ra a Pohang Steelers nyerte.

Aktuális hírek, események